Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τίτλοι τέλους για τον Χονδρογιάννη από τον Αστέρα

Αστέρας Πετριτή
02 Μαΐου 2018 / 17:43
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας από τους καλύτερους προπονητές στο νησί, ο Γιάννης Χονδρογιάννης, μετά από ενάμιση χρόνο

δε θα συνεχίσει στον πάγκο του Αστέρα Πετριτή. Ο προπονητής που πάλεψε την προηγούμενη σεζόν, με την ομάδα στη Γ΄ Εθνική και τη φετινή στην Α1 φτάνοντας στην 4η θέση, χώρισε σε πολύ φιλικό κλίμα με την ομάδα η οποία την ερχόμενη Κυριακή έχει Γ.Σ. και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Η ανακοίνωση - ευχαριστήριο για το «διαζύγιο» από την πλευρά του προπονητή αναφέρει: 
«Μετά από 18 μήνες άψογης συνεργασίας με το Δ Σ του ΑΟ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ αυτή έφτασε στο τέλος της. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω θερμά για όλη αυτή την εμπιστοσύνη και αγάπη που απλόχερα μου δώσατε και εγώ από την πλευρά μου πιστεύω ανταπόδωσα και προσπάθησα πολλές φορές και κάτω από αντίξοες συνθήκες για το καλύτερο.  Επίσης στους PIRANXAS ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια και πέρυσι αλλά κ φέτος.  Εύχομαι η Γενική Συνέλευση να βγάλει ένα πανίσχυρο Δ.Σ.  Ενωμένο και δυνατό και να υλοποίηση τους στόχους της μεγάλης αυτής ομάδας του λιμανιού της Νότιας Κέρκυρας. Θα ήμουν άδικος αν δεν ευχαριστούσα και έναν - έναν όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα και να τους ευχηθώ υγεία και επιτυχίες. Καλή συνέχεια καλοί μου φίλοι!»

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια