Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοινώσεις για εκδήλωση και έκτακτο Δ.Σ. από την ΕΠΣΚ

ΕΠΣ Κέρκυρας
24 Απριλίου 2018 / 17:33
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με δυο ανακοινώσεις της, η ΕΠΣΚ ενημερώνει ότι ετοιμάζει εκδήλωση (γιορτή ουσιαστικά) για τους μικρούς ποδοσφαιριστές

που μετέχουν στα πρωταθλήματα, ενώ καλεί και έκτακτο Δ.Σ. που έχει σχέση με την αξιοποίηση του γηπέδου, αφού οικονομικά υπάρχει στενότητα και θέλει να βρεθούν έσοδα. Οι ανακοινώσεις αναφέρουν:

«Θέμα: Διεξαγωγή ποδοσφαιρικής εκδήλωσης για τους αθλητές των κατηγοριών Τζούνιορς και Προτζούνιορς.
Σας γνωρίζουμε ότι προγραμματίζουμε ποδοσφαιρική εκδήλωση για τους αθλητές των  κατηγοριών Τζούνιορς και Προτζούνιορς, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20.5.2018 στο  Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ.Κέρκυρας. Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση θα σας στείλουμε άμεσα. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι και την Τετάρτη 2 Μαΐου για τον ακριβή  αριθμό των ποδοσφαιριστών σας, που αγωνίζονται στις αναφερόμενες κατηγορίες (Τζούνιορς και  Προτζούνιορς), για να εκδοθούν αναμνηστικά συμμετοχής για όλα τα παιδιά».
 
«Θέμα: Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.»
Συνάδελφοι, με εντολή του Προέδρου και σε εφαρμογή σχετικών άρθρων του καταστατικού (19, 24-25, 33-37 και 41-42) σας καλούμε, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 20:30 στα γραφεία της Ένωσης με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Ενημέρωση και συζήτηση για το θέμα της αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΕΠΣ Κέρκυρας.
2. Θέματα επιτροπών.
Επισημαίνεται ότι αν κάποιο μέλος επιθυμεί την ένταξη στην ημερήσια διάταξη άλλου θέματος θα πρέπει να ενημερώσει έγκαιρα το Γεν. Γραμματέα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια