Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία των Νικόλα Λειβαδίτη & Μαρίας Καλούδη!

Επτά Τεχνών Τόπος
12 Απριλίου 2018 / 07:19

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κερδίστε 3 ατομικές προσκλήσεις για τη συναυλία των Νικόλα Λειβαδίτη και Μαρίας Καλούδη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/4 στις 20:00 στο «ΕΠΤΑ Τεχνών Τόπος» (Βιρός)

Για να λάβετε μέρος: Στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook Enimerosi Kerkira γράφοντας "Επτά" και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Δήλωση συμμετοχών μπορεί να γίνει μέχρι την Παρασκευή 13/4/2018 στις 10:30 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα.

Ο Νικόλας Λειβαδίτης και η Μαρία Καλούδη, λίγο μετά την κυκλοφορία των νέων τους τραγουδιών και λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών τους εμφανίσεων, μας παρουσιάζουν μία μουσική παράσταση στην οποία παρουσιάζονται αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από τον χώρο του «έντεχνου» ρεπερτορίου αλλά και την προσωπική τους δισκογραφία.

Η μουσική τους απευθύνεται σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα, αφού οι επιλογές των κομματιών έχουν γίνει με σκοπό τη συμμετοχή του κόσμου και αφορούν γνωστά κομμάτια στο μεγαλύτερο ποσοστό του ακροατηρίου. Αγαπημένες διασκευές των Α. Ιωαννίδη, Σ. Μάλαμα, Χ. Αλεξίου, Δ. Σαββόπουλου, Σ. Κραουνάκη, Α. Πρωτοψάλτη, Ν. Ξυλούρη, Π. Θαλασσινού κ.α. Έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού, σε περισσότερες από 100 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σας εγγυώνται μια μοναδική βραδιά.