Ανοικτό Επιχειρηματικό Φόρουμ στο Φαληράκι

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 18 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί δημόσια εκδήλωση όπου μέλη τοπικών εμπορικών και τουριστικών επιχειρήσεων

18
Απριλίου / 2018

μπορούν να γνωρίσουν ποια από τα αποτελέσματα του Κερκυραϊκού Συμποσίου Διαχείρισης και Μάρκετιγκ Τόπων (Corfu Symposium on Managing and Marketing Places) μπορεί να είναι χρήσιμα για την δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα και να συμβάλλουν θετικά σε άλλα τοπικά ζητήματα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:30μμ στη συνεδριακή αίθουσα στο Φαληράκι. 
Το Συμπόσιο είναι μια ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στην θεωρία και στην πρακτική της διαχείρισης και του μάρκετιγκ τόπων, μέσα στο πλαίσιο του υπεύθυνου τουρισμού στο νησί της Κέρκυρας και θα διεξαχθεί 16-19 στο ξενοδοχείο Mayor Mon Repos Palace.
Το Συμπόσιο είναι μοναδικό στο είδος του γιατί δίνει την δυνατότητα σε πανεπιστημιακούς και ερευνητές να εμπλακούν άμεσα με ζητήματα σχεδιασμού, διαχείρισης και μάρκετιγκ τόπων, καθώς στο Συμπόσιο συμμετέχουν τοπικές επιχειρήσεις, πολιτικοί παράγοντες κι άλλοι υπεύθυνοι που επιζητούν να εφαρμόσουν την τελευταία λέξη της έρευνας για την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος στην Κέρκυρα.
 Το Συμπόσιο οργανώνεται από την  Dr. Heather Σκίννερ, Πρόεδρο Συμποσίου και την ομάδα εργασίας για τον Υπεύθυνο Τουρισμό, στο Ινστιτούτο Διαχείρησης Τόπων του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ. Περισσότερα εδώ http://www.placemanagement.org/special-interest-groups/visiting-places/corfu-symposium/