Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για διπλό κορυφής η ΑΕ Λευκίμμης στη Λευκάδα

Γ΄Εθνική
23 Φεβρουαρίου 2018 / 14:42
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αποστολή της Λευκίμμης την Κυριακή στη Λευκάδα κόντρα στον Τηλυκράτη δεν είναι καθόλου εύκολη.

Η «Βασίλισσα του Νότου» έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που μάχεται από την αρχή του πρωταθλήματος για να πάρει το πρωτάθλημα και να παίξει στα μπαράζ ανόδου για τη Β΄ Εθνική. Είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία στον πρώτο γύρο μέσα στη Λευκίμμη είχε κερδίσει 1-3, που είναι και η μοναδική εντός έδρας ήττα της ΑΕΛ και γι αυτόν η νίκη είναι μονόδρομος.
Όμως η ΑΕΛ μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, είναι μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή και αν κερδίσει στη Λευκάδα θα μπορεί να ονειρεύεται πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενη το καλό της αγωνιστικό πρόγραμμα. Πάει λοιπόν αποφασισμένη να τα δώσει όλα και να κυνηγήσει το τρίποντο. Θα έχει απουσίες, αλλά πλέον οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν ξέρουν ότι παίζουν έναν τελικό και θα δώσουν τη μάχη τους. Σε αυτήν θα έχουν κοντά τους και τον κόσμο της ομάδας, που ετοιμάζει εκστρατεία για τη Λευκάδα, έχουν βάλει και πούλμαν που θα αναχωρήσει στις 8:45 το πρωί από το λιμάνι της Λευκίμμης.    
 
Το πρόγραμμα
 
ΑΕΠ Καραγιαννίων - Θεσπρωτός                    
Τηλυκράτης - ΑΕ Λευκίμμης      
Νέος Αμφίλοχος - Δόξα Κρανούλας              
Μακεδονικός Φούφα - Ερμής Αμυνταίου 
Αστ. Παραποτάμου - Εθν. Φιλιππιάδας      
Σκουφάς - Καστοριά  δε θα γίνει
Ρεπό ο Πανλευκάδιος
 
Βαθμολογία
 
Μακεδονικός Φ. 37
Τηλυκράτης 36
Ερμής Αμυνταίου 35
ΑΕ Λευκίμμης 34
Νέος Αμφίλοχος 34
Θεσπρωτός 28
Δόξα Κρανούλας 25
ΑΕΠ Καραγιαννίων 23
Εθνικός Φιλιπ. 21
Πανλευκάδιος 16
Σκουφάς Κομπ. 15
Αστέρας Παραπ. 11
Καστοριά  * 9
*έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια