Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοτικό Συμβούλιο: Πάνδημη προσέλευση στη συνεδρίαση για τα απορρίμματα (video-pics)

σκουπίδια
30 Ιανουαρίου 2018 / 16:31

Το αδιαχώρητο επικρατεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μον-Ρεπό, όπου διεξάγεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μαζικά έχουν προσέλθει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κέρκυρας που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.



Είναι πρόδηλο ότι η πλειονότητα των Κερκυραίων έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα του προβλήματος για όλο το Νομό και τις επιπτώσεις του στην  καθημερινότητα και την οικονομία του. Οι κάτοικοι της Λευκίμμης που αντιδρούν στη δρομολογούμενη λειτουργία του ΧΥΤΥ, έρχονται οργανωμένα με λεωφορεία, αλλά και κατά μόνας. Τό ιδιο και οι κάτοικοι του Τεμπλονίου και της ευρύτερης περιοχής, Ο χώρος εποπτεύεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Από τη μεριά τους οι Σύλλογοι Τεμπλονίου και Λευκίμμης έχουν δώσει κοινή γραμμή προς τα μέλη τους για αποφυγή εντάσεων που μπορεί να οδηγήσουν σε διακοπή της συνεδρίασης.
Μέχρι στιγμής δεν εχουν προσέλθει ούτε οι βουλευτές του Νομού, ούτε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, αν και έχουν προσκληθεί. 


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ