Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Στήριξη»: Κάλεσμα για συμμετοχή στο θεατρικό του Ν. Μώρου «Είσαι καλά βρε;»

Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας
30 Ιανουαρίου 2018 / 14:12

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος “ΣΤΗΡΙΞΗ” κατά των εξαρτήσεων και του AIDS και η οικογένεια Μώρου με την υποστήριξη

της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Κέρκυρας, προγραμματίζουν το ανέβασμα του θεατρικού έργου του ψυχιάτρου Νίκου Μώρου “Είσαι καλά, βρε;”.
Το έργο που απευθύνεται και παίζεται από νέους, πραγματεύεται το πάντα επίκαιρο και σημαντικό θέμα της χρήσης ουσιών με ένα βιωματικό τρόπο που αγγίζει άμεσα το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Οι πρόβες του έργου θα γίνουν από τον Φεβρουάριο έως και τον Απρίλιο στην Κέρκυρα. Το ανέβασμα του έργου προγραμματίζεται για τις 28 & 29 Aπριλίου του 2018 στο Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κερκυραίος σκηνοθέτης και χορογράφος Πέτρος Γάλλιας.
Στόχος είναι η παράσταση να είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς των νέων που θα αναλάβουν τους ρόλους, τη μουσική, τα σκηνικά, τα κοστούμια, την επιμέλεια των εντύπων κλπ. με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη και των εξειδικευμένων συνεργατών του. Όσοι θα συμμετέχουν στο ανέβασμα του έργου, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα και το σεμινάριο υποκριτικής και κίνησης που θα δώσει ο Πέτρος Γάλλιας κατά την διάρκεια των προβών. 

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος απευθύνεται στους μαθητές των Λυκείων και στους φοιτητές των τμημάτων του Ιόνιου Πανεπιστήμιου της Κέρκυρας και καλεί όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος είτε ως ηθοποιοί είτε ως συντελεστές της παράστασης (στη μουσική, στα σκηνικά, στα κοστούμια κλπ) να έλθουν στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.00π.μ. στο Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας (Κεντρική σκηνή) για μια πρώτη γνωριμία με τον Πέτρο Γάλλια.