Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος έκοψε την πίτα της

πίτα
27 Ιανουαρίου 2018 / 19:56

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Εργατικό Κέντρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειακός διοικητής για τα Ιόνια νησιά Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο διοικητής Νομού Π.Υ. Ανδρέας Ρίζος, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων των Σωμάτων Ασφαλείας και απόστρατοι του Πυροσβεστικού Σώματος.
 
Τον καθιερωμένο αγιασμό για το νέο έτος και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πυροσβεστών, ευλόγησε και έκοψε ο π. Δημήτριος Βασιλειάδης.
Ένα σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της Ενώσεως Γιώργος Μάζης ενώ ακολούθησε ένα σύντομο μήνυμα από τον περιφερειακό διοικητή Ι.Ν. όπου επεσήμανε τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει το Σώμα.




Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας Νίκος Μποζίκης μίλησε για την ενότητα που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ των σωμάτων ασφαλείας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάκης Μπατσομύτης από  την Ένωση Προσωπικού Λ.Σ, Β.Δ Ελλάδας ενώ ένα σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο  διοικητής Νομού Π.Υ. Ανδρέας Ρίζος.

Ακολούθησε ο συνταξιούχος πρώην πρόεδρος και πρώτος ιδρύσαντας της Ενώσεως, Σπύρος Λούβρος όπου έκανε αναφορά στην συμπλήρωση των 20 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης (έτος ιδρύσεως 1998) και κατόπιν το λόγο πήρε ο συνταξιούχος επίσης πρώην πρόεδρος Αναστάσιος Κομπολίτης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον χαιρετισμό του προεδρου του Σωματείου Πενταετών και Συμβασιούχων Πυροσβεστών Γιώργου Ανθη.
 

*ευχαριστούμε τον γραμματέα της Ενώσεως Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Λεϊσο