Και ο Μυρίλλας στον Αστέρα Πετριτή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη βδομάδα έληξε η συνεργασία ανάμεσα σε Χρ. Γεωργοπάλη και ΑΕ Λευκίμμης και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην πρώην ομάδα του,

12
Ιανουαρίου / 2018

τον Αστέρα Πετριτή και μάλιστα έπαιξε την Τρίτη 9/1 στο ντέρμπι με τον Θιναλιακό. Όμως και 2ος παίκτης που έπαιξε μάλιστα με την ΑΕΛ στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Θεσπρωτό, ο Αλ. Μυρίλλας έκανε τη διαδρομή Λευκίμμη – Πετριτή, αφού και επίσημα είναι παίκτης του Αστέρα μετά τη λύση συνεργασίας με τη Λευκίμμη. Έτσι, ο Αστέρας που κυνηγάει το πρωτάθλημα, ενισχύεται πάρα πολύ στη μεσαία γραμμή με τους δυο πολύ καλούς παίκτες που εκτός από την ποιότητά τους έχουν και πείρα από ανώτερη κατηγορία. Η επίσημη ανακοίνωση του Αστέρα:
«Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μυρίλλα, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στην ΑΕ Λευκίμμης. Η αξία του Αλέξανδρου είναι δεδομένη και η πορεία του στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο γνωστή. Η οικογένεια του Αστέρα τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες! Καλώς ήρθες Αλέξανδρε».

Σπύρος Πίκουλας