Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα για τα Χριστούγεννα η Κωνσταντίνα Ρωμαίου

Κωνσταντίνα Ρωμαίου
19 Δεκεμβρίου 2017 / 15:50

Μας έχει κάνει περήφανους και σαν Κερκυραίους και σαν Έλληνες η Κωνσταντίνα Ρωμαίου με τη 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

που κατέκτησε στο άλμα τριπλούν και ήταν και γι’ αυτήν, το εισιτήριο ώστε να δεχθεί προτάσεις από Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, ώστε να πάει εκεί και να σπουδάσει με υποτροφία. Επέλεξε αυτό του Κάνσας και είναι για δεύτερη χρονιά στην Αμερική όπου σπουδάζει, παράλληλα δε προπονείται αφού οι υποχρεώσεις για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου και της Εθνικής Ελλάδας που είναι μέλος, είναι πολλές. Η Κωνσταντίνα σίγουρα ξενιτεύτηκε για κάτι καλύτερο σε ότι αφορά το μέλλον της, αλλά η νοσταλγία για το νησί είναι μεγάλη.
Έτσι σε κάθε ευκαιρία επιστρέφει για να δει τους δικούς της και για διακοπές, αλλά η προπόνηση-προπόνηση και φυσικά κάτω από τις οδηγίες του ανθρώπου που την ανέδειξε την έβαλε στο στίβο από 13 ετών και την έφτασε στη 2η θέση του κόσμου. Μιλάμε για τον Παύλο Σκορδίλη που αυτές τις μέρες θα βοηθήσει την Κωνσταντίνα να συνεχίσει το πρόγραμμα προετοιμασίας για τους αγώνες της ερχόμενης σεζόν. Φυσικά το κλειστό προπονητήριο στου Βρυώνη στις εγκαταστάσεις της Coca Cola που του έχει παραχωρηθεί είναι ο χώρος που προφυλάσσει από το κρύο και τις βροχές και εκεί βρέθηκε η άλτρια του Κερκυραϊκού  μαζί με τον προπονητή της και άλλους αθλητές και αθλήτριες του ΚΓΣ που ειδικεύονται στο άλμα επί κοντώ.