Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νωρίτερα το Φαίακας - Ικάροι Τρικάλων την Κυριακή

Μπάσκετ
07 Δεκεμβρίου 2017 / 18:34
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε συνηθίσει τον Φαίακα να αγωνίζεται στις 17:00 στις εντός έδρας αναμετρήσεις του,

αλλά αυτή τη φορά το ματς κόντρα στους Ικάρους Τρικάλων θα ξεκινήσει στις 15:00. Για την αλλαγή αυτή η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, αφού είναι σημαντικό να έχει δίπλα της τον κόσμο.
Είναι μεγάλη επιστροφή του κερκυραϊκού μπάσκετ σε Εθνική κατηγορία μετά από δεκαπέντε χρόνια και αυτό που έχει σημασία και είναι κράχτης για την ομάδα, δεν είναι μόνο η καλή πορεία και η κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα που βρίσκεται ως τώρα, αλλά ότι είναι μια ομάδα με βάση Κερκυραίους παίκτες και αυτό εκτιμάται πολύ από τον κόσμο.
Την Κυριακή η ομάδα του Π. Κοντογιάννη έχει σχετικά δύσκολο έργο. Η ομάδα των Τρικάλων μπορεί να έχασε το τελευταίο ματς εντός έδρας από τον Φίλιππο Βέροιας αλλά θεωρείται πολύ δυνατή στον Όμιλο.  Όμως αν ο Φαίακας πιάσει την απόδοση που μπορεί,  θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια