Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βράβευση αριστούχων από τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας

Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας
04 Δεκεμβρίου 2017 / 07:35

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας θα βραβεύσει για άλλη μια χρονιά τους αριστούχους μαθητές των τριών Φιλαρμονικών της πόλης μας και της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας,

στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρίας Κέρκυρας. Επίσημος ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο χορογράφος και σκηνοθέτης Πέτρος Γάλλιας με θέμα: «Όπερα: Η Τέχνη που ενώνει τις Τέχνες» και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.    
Ακόμη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο βράβευσε με έπαινο συνοδευόμενο από χρηματικό ποσό €500 τους τρεις αριστεύσαντες αποφοίτους του Ιδρύματος. Συγκεκριμένα κατά τις τελετές ορκωμοσίας που έλαβαν χώρα τις 28, 29 και 30 Νοεμβρίου 2017 στην Ιόνιο Ακαδημία ο Πρόεδρος του Ομίλου Γεώργιος Μπούζας και οι Προ-Πρόεδροι Ζαχαρίας Σούσης και Ανδρέας Καλογεράς βράβευσαν τους: κα Μαρίνα Θεοδώρου (Τμήμα Μετάφρασης, Ξένων Γλωσσών και Διερμηνείας), κ. Αλέξανδρο Σίνγκ (Τμήμα Πληροφορικής) και Σάμη Χατζηλιάδη (Τμήμα Τεχνών, Ήχου και Εικόνας)  αντίστοιχα και τους ευχήθηκαν να έχουν ανάλογη συνέχεια και επιτυχίες στη ζωή τους.