Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λήγει σήμερα η κατάληψη του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας

αντιδήμαρχος Οικονομικών
22 Nov 2017 / 10:51
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πίστωση χρόνου θα δώσουν στο Δήμο οι μαθητές και οι γονείς του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, μετά από προφορικές δεσμεύσεις του αντιδημάρχου Οικονομικών

Το πρωί της Τετάρτης, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μαζί με την πρόεδρο της ΕΛΜΕ Μαρίνα Ράπτη, συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Γ. Παντελιό, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα επιταχύνει κατά το δυνατόν τις διαδικασίες. Η καθυστέρηση αποδίδεται στην εμπλοκή που επέφερε μια νέα διάταξη του νόμου, που αφορά στις προκηρύξεις διαγωνισμών.
Όπως και να΄χει, η πίεση που ασκήθηκε, τόσο από τα παιδιά, όσο και από την κοινή γνώμη, είχε σαν αποτέλεσμα να επιδιωχθεί μια απευθείας ανάθεση για τα σχολικά γεύματα έως ότου ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, ενώ σήμερα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και το πρώτο από τα δύο λεωφορεία που θα εκτελούν τα δρομολόγια προς και από το Βόρειο Συγκρότημα.
Έτσι το δεκαπενταμελές που συνεδρίασε σήμερα, αποφάσισε να λήξει την κατάληψη, εν αναμονή έγγραφων διαβεβαιώσεων από την Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου Κέρκυρας. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.