Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έτοιμος και ο Σιόντης για τη Λαμία

Superleague
15 Nov 2017 / 17:02
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προετοιμασία του ΑΟΚΚ για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Λαμία συνεχίζεται,

με τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν παίκτες και προπονητικό τιμ λόγω καιρού. Περισσότερο οι βροχοπτώσεις επηρεάζουν τον αγωνιστικό χώρο στα Γαζάτικα, όπου πέραν των δυσκολιών των ποδοσφαιριστών, κινδυνεύει και να υποστεί ζημιές, αν και έχει γίνει πολύ καλή συντήρηση.
Όμως η σκέψη είναι στο Σαββατιάτικο ματς και ο Αλέκος Βοσνιάδης γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι είναι ένα παιχνίδι που η ομάδα έχει απόλυτη ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα. Τον χαροποιεί το γεγονός ότι ο βασικός αμυντικός μέσος που πολλές φορές είναι βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας, ο Στέφανος Σιόντης, μπήκε κανονικά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και θα τον έχει στη διάθεσή του. Και αυτό γιατί μια διάταση που είχε υποστεί στο τελευταίο ματς με τη Λάρισα και είχε γίνει αναγκαστικά αλλαγή, τον κράτησε σε χαμηλούς ρυθμούς ατομικής προπόνησης, όμως το ιατρικό τιμ άναψε το πράσινο φως και ο Σιόντης δείχνει πανέτοιμος για τη νέα μάχη της ομάδας.
Αλλά και ο Νούνιες είναι έτοιμος, με τον προπονητή που τον πιστεύει, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού θα έχει ακόμη μια καλή επιθετική λύση, ενώ και ο Βενέτης φαίνεται ότι ακόμη μία φορά θα μείνει εκτός αποστολής αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που έχει. Όσο για τον Βραζιλιάνο, Ροτζέριο Τουράμ που έχει μείνει πολύ καιρό εκτός, ίσως δεν ρισκάρει ο Μακεδόνας τεχνικός να τον πάρει μαζί του, αφού σίγουρα δεν είναι έτοιμος 100%.
 
Την Κυριακή στη  Λαμία Κ17 και Κ20 του ΑΟΚΚ
 
Η επαγγελματική ομάδα του ΑΟΚ αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο τη Λαμία εκτός έδρας, αλλά την Κυριακή θα γίνουν άλλοι δύο αγώνες ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ. Τα τμήματα υποδομών, τόσο της Κ20 όσο και της Κ17 θα αγωνιστούν στη Λαμία με τις αντίστοιχες ομάδες. Με βάση το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκ, η ομάδα της Κ17 στο Ενωσιακό γήπεδο της Λαμίας θα παίξει στις 11:00, ενώ στο ίδιο γήπεδο θα παίξει και η Κ20 στις 14:30. Να σημειώσουμε ότι η Κ20 του ΑΟΚ στο εξ αναβολής ματς με την ΑΕ Λάρισας που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣΚ έμεινε στο 1-1 ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε κανέναν και με 5 βαθμούς σε εννέα αγώνες η ομάδα δεν έχει τη συγκομιδή που όλοι περίμεναν, αφού φέτος είναι αρκετά πιο ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι. Τέλος η Κ15 που κοουτσάρει ο Τάσος Μοναστηριώτης, δε θα αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο, ο προγραμματισμένος αγώνας με τον Παναιτωλικό που είχε μετατεθεί για 5/11, αλλά δεν έγινε λόγω της απεργίας των ναυτεργατών και θα οριστεί αργότερα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια