Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωση Επιτροπής στήριξης υποψηφιότητας Φώφης Γεννηματά Κέρκυρας

Φώφη Γεννηματά
14 Nov 2017 / 12:34

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή στήριξης υποψηφιότητας Φώφης Γεννηματά Κέρκυρας, στην οποία μεταξύ άλλων προτρέπει τους πολίτες να στηρίξουν την κ. Γεννηματά και την δεύτερη Κυριακή.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής: 

Την απόφαση να ξαναπάρουν οι Έλληνες τη ζωή τους πίσω, σηματοδότησε η εκλογική διαδικασία – πρωτόγνωρη στα χρονικά, σε αρτιότητα και οργάνωση – που διεξήχθη την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.
      Η μαζική συμμετοχή περισσοτέρων από 210.000 χιλιάδων πολιτών στην εκλογική διαδικασία για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, έδειξε περίτρανα  ότι μπορούν να συναντηθούν και να συνυπάρξουν με την σοσιαλδημοκρατία, οι δυνάμεις του προοδευτικού κέντρου, της ανανεωτικής αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας. Η μαζική συμμετοχή έδειξε ότι υπάρχει ισχυρή πολιτική και προγραμματική βάση συνεννόησης και συν αντίληψης.
     Στην Κέρκυρα όπου ψήφισαν περισσότεροι από 1800 πολίτες,  η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ κέρδισε την πρωτιά με μεγάλη διαφορά και έδειξε ότι η επόμενη μέρα ξεκινά και η ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.  Η αρχή έγινε… και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 , με την ψήφο των πολιτών και πάλι προς την ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ , θα δείξουμε  ότι θέλουμε μία παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος, χωρίς μηχανισμούς , φέουδα και τιμάρια. Όπου ενεργό ρόλο θα έχει ο πολίτης. Η στήριξη προς το πρόσωπο της  σηματοδοτεί προς μια  παράταξη πραγματικά ανανεωμένη, αξιόμαχη και με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της χώρας, σπάζοντας τον διπολισμό και καθιστώντας την παράταξη χρήσιμη και αποτελεσματική για τον τόπο.
      Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ , ζητάει από τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά και την δεύτερη Κυριακή στην ψηφοφορία και να δώσουν με την ψήφο τους καθαρή εντολή στην ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, για να προχωρήσουμε προς το μέλλον χωρίς κλυδωνισμούς, χωρίς παραλυτικές ισορροπίες και με αποφασιστικά βήματα προς το αύριο που όλοι ονειρευόμαστε για την πατρίδα και τους πολίτες της.
 
Να προχωρήσουμε πιο δυνατά την νικηφόρα πορεία και όλοι μαζί την επόμενη μέρα να κτίσουμε την ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ.