Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλείσιμο σεζόν στον ΝΑΟΚ με τρίαθλο και γιορτινό κλίμα (φωτορεπορτάζ)

NAOK
07 Σεπτεμβρίου 2017 / 16:29

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όλοι στο νησί και όχι μόνο γνωρίζουν την τεράστια του ΝΑΟΚ προσφορά στη νεολαία και τον ναυταθλητισμό, ο οποίος παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει πλέον

με την αμφισβήτηση του χώρου των εγκαταστάσεών του από το ΤΑΙΠΕΔ, εξακολουθεί να προπονεί παιδιά, να προσφέρει και να μένει σταθερός στις αξίες του αθλητισμού. Τελειώνει η σεζόν για τους νεαρούς αθλητές-τριες, αφού από την Δευτέρα 11/9 θα επιστρέψουν στα σχολεία και την Τετάρτη το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ, έγινε μια γιορτή αθλητισμού και ψυχαγωγίας για τα νεαρά παιδιά, τους αυριανούς πρωταθλητές.  Με πολύ αγάπη και πιστοί (οι άνθρωποι του Ομίλου) στη διαμόρφωση πέραν των καλών αθλητών, σε καλούς και χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία, τριάντα παιδιά μαζί με τις οικογένειες τους, τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΑΟΚ, πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα που το χάρηκαν ιδιαίτερα.   

Οι αγώνες ήταν τυπικά για το κλείσιμο της καλοκαιρινής περιόδου. Περιλάμβαναν τον κωπηλατικό τρίαθλο που ήταν για τα παιδιά της υποδομής ( ηλικίες 9, 10, 11, 12 ετών) είχε 10 ομάδες από 3 άτομα μεικτά και αγωνίστηκαν (στα 100 μέτρα τρέξιμο στην άμμο, στα 50 μέτρα κολύμπι, και στα 100 μέτρα καγιάκ). Τους αγώνες παρακολούθησαν οι γονείς και συγγενείς των αθλητών. Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε Μπιτς πάρτι και είχαμε ψήσιμο, σουβλάκια κλπ.

Σε όλα παιδιά μοιραστήκαν μπλούζες αναμνηστικές και στους πρώτους τρεις νικητές μετάλλια. Η κατάταξη των μεταλλίων για την ιστορία έχει ως εξής:

1η θέση Πέτας Άγγελος -  Μιχαλάς Κων/νος και Πρίφτης Γεράσιμος

2η θέση Λεπέσης Κων/νος  -  Βιτουλαδίτης Δημήτρης και Δελαπόρτας Νίκος

3η θέση Σπίγγος Διονύσης - Μποσκόλο Ελένη και Ενόη Κουρκούλου Κουσουνή

 

Δείτε φωτορεπορτάζ εδώ