Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα μέτρα της τροχαίας από 11 έως και 15 Αυγούστου

μέτρα τροχαίας Κέρκυρα
10 Αυγούστου 2017 / 09:35

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη βοήθεια των πολιτών της Κέρκυρας ζητά η Τροχαία Κέρκυρας από τις 11 έως και τις 15 Αυγούστου για να αποφευχθούν τα προβλήματα τόσο την ημέρα της λιτάνευσης του Αγίου Σπυρίδωνα, όσο και καθ΄ όλη την εορταστική περίοδο μέχρι και τις 15 Αυγούστου.

Στις 11 Αυγούστου, οι πολίτες καλούνται να απομακρύνουν έως τις 6.00 το πρωί τα οχήματά τους από τα σημεία που περνά η λιτανεία, μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων. Σε περίπτωση που δεν μεριμνήσουν οι ίδιοι για τα οχήματά τους, η τροχαία θα τα αφαιρέσει από τα εκάστοτε σημεία με γερανό.
Τα λεωφορεία, θα επιτρέπεται να κινούνται μέχρι την κολώνα του Ντούγκλα και όχι πιο κοντά στην πλατεία. Οπότε εκεί θα αποβιβάζουν και τους επιβάτες. Το ίδιο ισχύει και για την άλλη μεριά της πόλης, όπου τα λεωφορεία θα αποβιβάζουν τον κόσμο στο λιμάνι.  Δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία τους πέραν αυτού του σημείου, για την αποφυγή της κυκλοφοριακής συμφόρησης.  
Από τις 8.00 το πρωί θα απαγορεύεται η κυκλοφορία σε όλα τα οχήματα μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. 
Ο Διοικητής της Τροχαίας Κέρκυρας Σπύρος Σκολαρίκης, διευκρίνισε μιλώντας στην "Ενημέρωση" ότι όσον αφορά στους χώρους στάθμευσης των οχημάτων από τις 11 έως και τις 15 Αυγούστου, σημαντική βοήθεια θα προσφέρουν το πάρκινγκ στο λιμάνι, αλλά και αυτό που βρίσκεται κοντά στα παλιά ΚΤΕΛ.