Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τουρνουά σκάκι για πιτσιρικάδες από τη ΔΗΜΟΠ Ν. Μώρος & το Σύλλογο «ΣΤΗΡΙΞΗ»

Σκάκι
04 Αυγούστου 2017 / 13:02

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, που διοργανώνονται από τη ΔΗΜΟΠ Νίκος Μώρος, είναι διαρκείς και δεν εξαντλούνται σε μια μέρα

και φέτος δίνουν έμφαση στη συνεργασία, την ομαδικότητα την έμπνευση, την καλλιέργεια δεξιοτήτων και κριτικής σκέψης.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών (που η καθιέρωσή της σηματοδοτεί την αναγνώριση από την παγκόσμια κοινότητα μιας ευαλωτότητας της κοινωνίας και μιας ανάγκης διαχείρισής της αλλά από μόνη της δεν είναι αρκετή για μια ουσιαστική αλλαγή της κατάστασης) θέλουμε να επισημάνουμε ότι η πρόληψη των εξαρτήσεων είναι μια συνεχής διεργασία που λαμβάνει χώρα καθημερινά, είναι μια στάση ζωής, εκδηλώνεται μέσα από τον τρόπο που ζούμε. Είναι η φροντίδα για την ίδια μας τη ζωή. 

Η ΔΗ.ΜΟ.Π. «Ν. ΜΩΡΟΣ», μέσα από τη δραστηριότητά της όλο το χρόνο, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αναδειχθούν οι δεξιότητες, οι δυνάμεις και οι γνώσεις, που μετασχηματίζονται σε επιλογές και στάσεις ζωής, που μας ενδυναμώνουν και μας κινητοποιούν να συνδεόμαστε μέσα από σχέσεις σεβασμού, εμπιστοσύνης και σύνθεσης των διαφορετικών απόψεων. Αξιοποιώντας τη διαφορετική ματιά, την εμπειρία και ό,τι από το παλιό είναι ακόμη λειτουργικό μπορούμε να φτιάξουμε νέες ιστορίες με συνεργασία και αλληλεγγύη.

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας «ΔΗ.ΜΟ.Π. Ν. ΜΩΡΟΣ» και ο  Σύλλογος «ΣΤΗΡΙΞΗ» κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών & του AIDS  σας προσκαλούν στο  Τουρνουά σκάκι για παιδιά (4-8 ετών) την Τρίτη, 8/8/17 στις  19:00 , στο χώρο της Κοφινέττας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας.