Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε τον Σπύρο Γογγάκη ο Φαίακας

Μπάσκετ
02 Αυγούστου 2017 / 17:03
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι διαφορετικό και απαιτείται ρόστερ με βάθος για να μπορέσει να σταθεί μια ομάδα.

Έτσι, εκτός από παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, χρειάζεται και παίκτες που θα δώσουν λύσεις στη διάρκεια ενός ματς, έμπειροι, ερχόμενοι από τον πάγκο, αλλά και να είναι παίκτες πεντάδας αν χρειαστεί. Ένας  τέτοιος πολύτιμος παίχτης, είναι ο Σπύρος Γογγάκης που για μια πενταετία αποτελούσε μέλος του Κερκυραϊκού.
Ο ύψους 1.98 σέντερ έχει αγωνιστεί και παλιότερα στον Φαίακα όταν αυτός έπαιξε στη Γ΄ Εθνική και σίγουρα οι δυνατότητές του είναι μεγάλες και θα βοηθήσει την ομάδα στη νέα προσπάθεια που κάνει ώστε να αναδείξει ψηλότερα το κερκυραϊκό μπάσκετ.
Η απόκτηση ενός ακόμα Κερκυραίου παίκτη δίνει έντονο κερκυραϊκό χρώμα στην ομάδα που Φαίακα, που μπορεί να έχει και 3-4 παίκτες «μη Κερκυραίους», αλλά αξίζει τον κόπο να υπάρχει η βάση από αθλητές του νησιού.
Βέβαια ο κόουτς Κοντογιάννης έχει ζητήσει κάποιες ενισχύσεις και η ομάδα ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, υπάρχει χρόνος για να ενισχυθεί το ρόστερ και η νέα διοίκηση που προέκυψε μόλις λίγες μέρες πριν, κάνει τα πάντα έτσι ώστε να παρουσιαστεί μια πολύ δυνατή ομάδα στη Γ΄ Εθνική. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια