Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στεφανίδης: Καμία πίεση ποτέ δεν άσκησα στον ΝΑΟΚ!

22 Ιουνίου 2017 / 10:02

Στα όσα περιγράφονται στο σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΙΝ για την συνάντηση του περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου με αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΝΑΟΚ, σχετικά με την χρήση του μώλου, αναφέρεται σε επιστολή του στην «κ.Ε.», ο πρόεδρος του ΟΛΚΕ, Σπ. Στεφανίδης.

Κύριε Διευθυντά,
Αναφέρομαι στο σημερινό (21-06-2017) ρεπορτάζ της εφημερίδας σας επί της επίσκεψης μελών του Δ.Σ. του ΝΑΟΚ στο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων αιτούντων στη συνδρομή του σε επίλυση οικονομικών θεμάτων, ειδικότερα δε στο σημείο του «Καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας με την ψυχή στο στόμα”, είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι η ασφυκτική οικονομική κατάσταση από την μια πλευρά και οι διαρκείς πιέσεις του ΤΑΙΠΕΔ, δια του ΟΛΚΕ, έχουν φτάσει την κατάσταση στον Όμιλο προ αδιεξόδου».
Ο ΟΛΚΕ, όπως πλειστάκις έχω δηλώσει-και σε σας και την εφημερίδα σας, ουδεμία πίεση εξάσκησε ή ασκεί ούτε και προτίθεται να εξασκήσει επί ουδενός και επί ουδεμιάς απλώς τηρεί πάντα τη κείμενη νομοθεσία, ως υποχρέωση έχει. Σε ό,τι αφορά δε το ΤΑΙΠΕΔ δηλώνει δι΄εμού και πάλι ότι αυτό ουδέποτε υπέδειξε στον ΟΛΚΕ να εξασκήσει τη παραμικρή πίεση ούτε για το επίμαχο θέμα ούτε για οιοδήποτε άλλο θέμα συνεχίζοντας έτσι να αφήνει τη Διεύθυνση του ΟΛΚΕ ελεύθερη να διοικεί κατά νόμο και κρίση της διατηρώντας βέβαια τον έλεγχο, ως δικαίωμα έχει.
Με τιμή
Υποναύαρχος (ε.α.) Σπύρος Στεφανίδης Π.Ν.
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΚΕ