Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φεύγει για Βουλγαρία στις 16 Ιουλίου

ΑΟΚ Κέρκυρα
21 Ιουνίου 2017 / 19:20
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΑΟΚ περιλαμβάνει κάθε χρόνο 3-5 Πηγάδια και Νάουσα, αλλά φέτος άλλαξε πριν δέκα μέρες καιτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Τέτεβεν της Βουλγαρίας.

Η παρουσία εκεί τριών ακόμα ομάδων της Σούπερ Λίγκας έπαιξε σημαντικό ρόλο, αφού θα μπορέσει να δώσει δυνατά φιλικά ματς και ήταν από τους βασικότερους λόγους μετάβασης. Στο διάστημα που θα βρίσκεται στο Τέτεβεν, η Κέρκυρα θα δώσει φιλικά με τους Απόλλωνα Σμύρνης (20/7), Ξάνθη (23/7) και Πλατανιά (26/7).
Αφού επιστρέψει η ομάδα στο νησί θα παίξει στις 30 Ιουλίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Ιωάννινα και στις 6 Αυγούστου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Στο θέμα των μεταγραφών, ο ΑΟΚ ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις και ανάμεσα στους παίκτες που ψάχνει είναι ένας κεντρικός αμυντικός. Μία περίπτωση που «τσεκάρει» είναι του Πορτογάλου Ούγκο Σόουζα που ήρθε τον Ιανουάριο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη έκανε καλές εμφανίσεις, είναι ελεύθερος, αλλά δεν είναι και εύκολη η περίπτωσή του, αφού τόσο ο Άρης θέλει να τον κρατήσει, όσο και οι Ατρόμητος και Ξάνθη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.  
Μια άλλη περίπτωση που ενδιαφέρει τον ΑΟΚ είναι μέσος του ΠΑΟΚ, ο Κοροβέσης, ο οποίος ως δανεικός στον ΠΑΣ δεν πήρε πολύ χρόνο  συμμετοχής και ο ΑΟΚΚ ενδιαφέρεται ουσιαστικά να τον πάρει δανεικό, αλλά ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ  Στανόγεβιτς, θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες αν θα τον κρατήσει ή όχι, οπότε υπάρχει αναμονή.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια