Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο τιμόνι της Αναγέννησης ο Μ. Μίτσουλης

ΕΠΣΚ
20 Ιουνίου 2017 / 17:08
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Λευκιμμιώτικου ποδοσφαίρου και κατ΄ επέκταση του κερκυραϊκού, ένας δεινός σκόρερ που έπαιξε εκτός από ΑΕΛ,

σε Όλυμπο, ΑΟ Κέρκυρα και στην Καλλιθέα, είναι ο εκλεκτός της Αναγέννησης Περιβολίου, για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού, μετά το διαζύγιο με τον Σταμάτη Κουλούρη.
Επιμένει Λευκιμμιώτικα η ομάδα του Περιβολιού, στηριζόμενη στην εμπειρία του Μ. Μίτσουλη και σαν προπονητή, αφού έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια σε πολλές ομάδες του Νότου, τελευταία τη σεζόν που πέρασε, όταν ήταν στο τιμόνι του ΑΟ Κάβος στην Α1.
Ο πρώην επιθετικός ήταν τους τελευταίους μήνες γενικός αρχηγός στην ΑΕΛ που κατέκτησε και τους δυο τίτλους στο νησί, πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά φαίνεται ότι η επαφή του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με μπάλα και παίκτες ήταν η κύρια επιλογή του και έτσι αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του Περιβολιού.
Η σύντομη ανακοίνωση της Αναγέννησης αναφέρει: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μίτσουλη Μάκη για την θέση του προπονητή και του εύχονται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».
 
Ανανέωσε και συνεχίζει ο Κ. Μίαρης
 
Ένας πολύτιμος παίκτης και από τους αρχηγούς της ομάδας ο Κώστας Μίαρης θα συνεχίσει με την ομάδα, τα βρήκε σε όλα με το Δ.Σ. κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα του Περιβολίου.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια