Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συμφώνησε και ο «Γιούτσος» με τον Κρόνο

ΕΠΣΚ
13 Ιουνίου 2017 / 18:23
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάθε μέρα σχεδόν ο Κρόνος δείχνει ότι οι καλοί ποδοσφαιριστές που είχε στο ρόστερ του την περασμένη περίοδο όταν και έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο, συμφωνούν να συνεχίσουν, για δυο λόγους.

Ο ένας αναμφισβήτητα είναι ο πρόεδρος Ι. Καραϊσαρλής για τον οποίον πίνουν νερό στο όνομά του παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλοι του Κρόνου, ο άλλος γιατί οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι άφησαν κάτι στη μέση και τη σεζόν που έρχεται πρέπει να το τελειώσουν, να ανεβάσουν την ομάδα στη Γ΄ Εθνική.
Ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε από την Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα, πήρε πρωτάθλημα Δ΄ και Γ΄ Εθνικής με τον ΑΟ Κασσιόπη και θεωρείται ο κορυφαίος αριστερός μπακ τα τελευταία χρόνια στο νησί μας, ο Γιώργος Ανυφαντής (ή Γιούτσος όπως αποκαλείται) έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας και θα είναι στο ρόστερ και την επόμενη χρονιά, 3η συνεχόμενη, αφού έπαιξε την περίοδο 2015-16 για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας των Αργυράδων. Είναι ο 5ος που συμφώνησε, μετά τους Ζάχο, Γραικό, Κονισπολιάτη και Κυριζάκη (μεταγραφή) για να φορέσει και την περίοδο 2017-18 την φανέλα του Κρόνου. Μάλιστα εγκωμίας ετον πρόεδρο με δηλώσεις του και όπως είπε ανανέωσε τη συνεργασία χωρίς δεύτερη σκέψη.
Η  ανακοίνωση του Κρόνου
Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ανυφαντή που τα τελευταία δυο χρόνια ήταν από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 12 Ιουνίου 2017
Για το ΔΣ  Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια