Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αφιέρωμα: Κωμωδία στον Σύγχρονο Iσπανικό Kινηματογράφο

Πολύτεχνο Ισπανικός Κινηματογράφος
14 Μαρτίου 2017 / 09:53

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας, την Πρεσβεία της Ισπανίας και τo Κέντρο Ξένων Γλωσσών Α. Μαnzoni παρουσιάζει ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στην Σύγχρονη Ισπανική Κωμωδία

.  Τετάρτη 15 Μαρτίου, ώρα 21.15, Una pistola en cada mano (2012) Cesc Gay.
Συγκεντρώνοντας ένα "all star" καστ έμπειρων αλλά και ταλαντούχων ηθοποιών του σύγχρονου ισπανόφωνου κινηματογράφου, που περιλαμβάνει τον εκπληκτικό Ρικάρντο Νταρίν και τους Χαβιέ Καμαρά, Λεονόρ Γουάτλινγκ, Λουίς Τοσάρ, Εντουάρντο Νοριέγκα, Καντέλα Πένια και Λεονάρντο Σμπαράλια, το ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ είναι ένα πνευματώδες και καυστικό πορτραίτο των ανδρών γύρω στα 40 και του ρόλου τους που μεταλλάσσεται στην σημερινή Βαρκελώνη.
Τυχαίες συναντήσεις παλιών φίλων, γνωστοί, πρώην σύζυγοι και πιθανές ερωμένες σχηματίζουν μια συναρπαστική σειρά έξι αλληλένδετων ιστοριών έρωτα που χάθηκε ή τώρα δημιουργείται.
Αυτή η εξαιρετικά επιτυχημένη κωμωδία για τη μάχη μεταξύ των δύο φύλων, αποτέλεσε μεγάλη και απρόσμενη εμπορική επιτυχία στο ισπανικό box office και επιβεβαιώνει τη θέση του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Θεσκ Γκάι μεταξύ των μεγαλύτερων ταλέντων της χώρας του.
Σχολεμβούργου 39, Τένεδος.