Παρασκευή 14.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Scars of Tears Live στο ΕΠΤΑ

Ζωντανά
03 Μαρτίου 2017 / 16:42

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Scars of Tears το Σάββατο 4 Μαρτίου ζωντανά στο ΕΠΤΑ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΠΟΣ στις 22:00.

Οι Scars of Tears είναι μια ατμοσφαιρική metal μπάντα από την πόλη της Καστοριάς. Ο ήχος της μπάντας χαρακτηρίζεται από ισχυρά κιθαριστικά riffs του Πέτρου, τη μελωδική φωνή της Χαριτίνης που σε συνδυασμό με τα δυναμικά φωνητικά του Μπάμπη και του Θανάση και το στερεό στυλ drumming του Χρήστου δίνουν ένα ακουστικό αποτέλεσμα ιδιαιτέρως απολαυστικό, ειδικά για τους λάτρεις της ροκ και μέταλ μουσικής.
Τα χαρακτηριστικά της μουσικής τους είναι οι όμορφες και λυρικές μελωδίες συνδυαζόμενες με ηλεκτρικές κιθάρες και δυνατό γκρουβάτο rhythm section, περνώντας παράλληλα, μέσα από το φάσμα των progressive metal και rock ακουσμάτων.
Η δισκογραφία τους αποτελείται από 4 ολοκληρωμένα άλμπουμ στη πορεία των 6 χρόνων που έχουν διανύσει ως ενεργή μπάντα. Επιμέλεια παραγωγής: «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος», «Φίλοι του ΕΠΤΑ». Opening από τους Sedate Illusion.
 
Σημαντικές σκηνικές συνεργασίες έχουν καταγραφεί στο παρελθόν όπως με την Anneke Van Giersbergen (Netherlands), τους Visions of Atlantis (Austria), Meden Agan (Greece) και πολλά άλλα.  Δισκογραφικά έχουν κυκλοφορήσει το άλμπουμ “Scars of Tears” στα μέσα του 2014, ενώ την άνοιξη του 2017 θα κυκλοφορήσει η 2η δουλεία τους με τίτλο “Just Dust” από την αμερικάνικη δισκογραφική «Sliptrick Records». Λίγα λόγια για τους Sedate Illusion: Το συγκρότημα Sedate Illusion αποτελείται από τους Βαγγέλη Κακαρούγκα, Τάσο Κιμπιζή, Βαγγέλη Γκλαβίνα και Ανδρέα Αλαμάνο και εδρεύει στην Κέρκυρα.