Πέμπτη 13.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η Φιλαρμονική Καρουσάδων στην Κοζάνη

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ
15 Μαΐου 2024 / 16:03

Η 45μελής αποστολή υπό τον αρχιμουσικό Νίκο Μεταλληνό συμμετείχε στην κοινή συναυλία των φιλαρμονικών με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα μισής ώρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εξαιρετική η παρουσία της Φιλαρμονικής Καρουσάδων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου.  Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε η Φιλαρμονική Καρουσάδων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με τη συμμετοχή της στην 5η συνάντηση φιλαρμονικών του Δήμου Κοζάνης. Η 45μελής αποστολή υπό τον αρχιμουσικό Νίκο Μεταλληνό συμμετείχε στην κοινή συναυλία των φιλαρμονικών με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα μισής ώρας.

Το υψηλό επίπεδο της φιλαρμονικής αποτυπώθηκε στο ζεστό χειροκρότημα του κοινού που κατέκλυσε την αίθουσα Τέχνης Δήμου Κοζάνης. Στη συνέχεια πήρε μέρος στη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας όπου χιλιάδες πιστοί την παρακολούθησαν.

Το Δ.Σ. του συλλόγου φίλων της φιλαρμονικής Καρουσάδων και ο αρχιμουσικός, θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Κοζάνης και προσωπικά στον μαέστρο της φιλαρμονικής «Πανδώρα» του Δήμου Κοζάνης, Νίκο Χρυσοχόου, για την πρόσκληση αλλά και για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, στον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Μαχειμάρη και τον πρόεδρο του Οργανισμού τουρισμού πολιτισμού αθλητισμού, κ. Θεόδωρο Μαυρωνά για τις άμεσες ενέργειες διευκόλυνσης και πραγματοποίησης αυτού του ταξιδιού!!!