Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Polkar στις 05/04 στο «ΕΠΤΑ»

POLKAR
31 Μαρτίου 2024 / 17:58
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Ρομαντικά γιουκαλίλι, χάλκινα σε παροξυσμό, εσώρουχα στον αέρα, καψουροτράγουδα, τσίτα μπόμπα σουξεδάκια, εξωφρενικά ρεφρέν και αβάσταχτες ερωτικές ιστορίες, σε ένα βράδυ που συνδυάζει το party με το θέατρο΄

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή 05/04 στις 22:00, θα εμφανιστεί στο ΕΠΤΑ στα πλαίσια της πανελλαδικής του περιοδείας το συγκρότημα Polkar. Το δελτίο τύπου του ΕΠΤΑ αναφέρει σχετικά με τη συναυλία:

«Η υπερμπάντα που κατέβηκε από τον βορρά προκαλώντας πανικό στα Αθηναϊκά βράδια, ανακοινώνει μετά από 10 χρόνια το πρώτο πανελλαδικό tour!

Ρομαντικά γιουκαλίλι, χάλκινα σε παροξυσμό, εσώρουχα στον αέρα, καψουροτράγουδα, τσίτα μπόμπα σουξεδάκια, εξωφρενικά ρεφρέν και αβάσταχτες ερωτικές ιστορίες, σε ένα βράδυ που συνδυάζει το party με το θέατρο και επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών χωρίς έλεος μέχρι τα δικά τους τραγούδια που αποκτούν ολοένα και περισσότερους φανατικούς ακροατές στο διαδίκτυο.
Τους πήρε 10 χρόνια αλλά συνέβη! Rockstar tour σε όλη την Ελλάδα!
Το βράδυ το αλησμόνητο θα γίνει δικαίωμα..
Τα λέμε εκεί αγάπες!»

Την επιμέλεια της παραγωγής έχει αναλάβει το "ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος" - "Φίλοι του ΕΠΤΑ"
Ώρα Έναρξης: 22.00, οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Προπώληση (περιορισμένος αριθμός) 10€ - Πόρτα 12€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6974354460
«ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος», Βιρός Κέρκυρας

Προπώληση:
Κατάστημα «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4, έναντι Πλατείας Γιωργάκη
& Κατάστημα “Grand Opticon” , Μαντζάρου 18, Κέρκυρα

Χορηγοί: Μεζεδοπωλείο Μουράγια, Scissors by Effi & Μεζεδοπωλείο "Αυλή".

ΦΩΤΟ@ΕΠΤΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.