Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η "Annie" στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ
28 Δεκεμβρίου 2023 / 17:17
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η διαχρονική ιστορία του ορφανού κοριτσιού που αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους και έγινε κινηματογραφική ταινία και μιούζικαλ στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, με τεράστια επιτυχία, τώρα και στο Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος ΜΕTRON φέρνει στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας την ιστορία της Annie σε μορφή Μιούζικαλ στις 13 & 14 Ιανουαρίου 2024 με 50 συντελεστές επί σκηνής (Ηθοποιοί, Τραγουδιστές, Χορευτές, ζωντανή  ορχήστρα και… ένα σκυλάκι).

Σκηνοθεσία-Μετάφραση- Διασκευή Σεναρίου- Απόδοση Τραγουδιών-Ενορχήστρωση: Ευτυχία Βογιατζόγλου- Σπύρος Ατσοπάρδης

Προπώληση: 10 ευρώ

Είσοδος: 12 ευρώ

Ώρα Έναρξης: 19:30

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Νέα Υόρκη, 1933
Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, η μικρή Άννυ ζει στο ορφανοτροφείο. Οι μέρες εκεί περνούν μαρτυρικά με την τυραννική διευθύντρια μις Χάνιγκαν. Η Άννυ ελπίζει πως κάποια μέρα θα έρθουν οι γονείς της να την πάρουν. Μετά τη γνωριμία της, όμως, με τον δισεκατομμυριούχο Όλιβερ Γουόρμπακς, η ζωή της παίρνει άλλη τροπή....

Η διαχρονική ιστορία του ορφανού κοριτσιού που αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους και έγινε κινηματογραφική ταινία και μιούζικαλ στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, με τεράστια επιτυχία, τώρα και στο Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας από τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο METRON.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.