Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσίαση του βιβλίου "Πορτόνι- 45 ιστορίες κορφιάτικου ταπεραμέντου" στην Ιόνιο Βουλή

ΙΟΝΙΟΣ ΒΟΥΛΗ
29 Nov 2023 / 20:51
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Εκδήλωση κατά την οποία θα οι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό αναμνήσεις από τα πέντε χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την ευκαιρία έκδοσης του βιβλίου «Πορτόνι- 45 ιστορίες κορφιάτικου ταπεραμέντου», διοργανώνεται την Παρασκευή 8/12 στην Ιόνιο Βουλή στις 19:00 εκδήλωση κατά την οποία θα οι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό αναμνήσεις από τα πέντε χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

Πέπη Γιάννου

Νίκος-Δημήτριος Μάμαλος

Αλέξανδρος Αηδονίδης

Άννυ Νούνεση

Μάνος Ναθαναήλ

Στρατής Ανδρεάδης

Θα συντονίζει η Τζένη Γεωργίου

Λίγα λόγια για το βιβλίο από τον Νίκο- Δημήτριο Μάμαλο, από ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Το βιβλίο αυτό, γέννημα βαθιάς επιθυμίας συντακτών και αναγνωστών του περιοδικού "Πορτόνι" που κυκλοφόρησε από το Δεκέμβριο του 2016 έως και το Δεκέμβριο του 2021, περιλαμβάνει σαράντα πέντε ιστορίες κορφιάτικου ταμπεραμέντου, συλλεγμένες από τα δεκατέσσερα τεύχη του, ιστορίες που ακουμπάνε στα μαγικότερα τοπόσημα του νησιού και σε οδηγούν αλάνθαστα εκεί που πάλλεται η καρδιά του».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.