Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έναρξη 2ου Φεστιβάλ Τεχνών ΙΟΝ στο Garage21 Performing Arts Centre

Φεστιβάλ Τεχνών ΙΟΝ
23 Nov 2023 / 10:16

Στο φετινό φεστιβάλ, φιλοξενούνται 20 εκδηλώσεις, με περισσότερους από 50 καλλιτέχνες, που κατάγονται ή εδρεύουν στα Ιόνια Νησιά

 

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή 24.11 στις 20:00 στο Garage21 Performing Arts Centre ανοίγει τις πύλες του το 2ο Φεστιβάλ ΙΟΝ 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2023 

 

 

 
 

 
 

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Opening ION_2 Arts Festival

Γιάννης Νοδάρας | Στο νησί του πολιτισμού

Το ντοκιμαντέρ δείχνει την 1η διοργάνωση του Φεστιβάλ Τεχνών ΙΟΝ μέσα από την προετοιμασία, τις εκδηλώσεις αλλά και τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι οι επιμελητές του Φεστιβάλ.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Νοδάρας Διεύθυνση φωτογραφίας: Πρόδρομος Χατζηπαρασκευάς Παραγωγή : Black Dogs Productions & Garage21

Μετά το τέλος της προβολής θα ακολουθήσει το πάρτυ έναρξης

 

 

 

 

Σημείωμα καλλιτεχνικής διεύθυνσης

«Στο φετινό line up του φεστιβάλ, έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε 20 εκδηλώσεις, με περισσότερους από 50 καλλιτέχνες, που κατάγονται ή εδρεύουν στα Ιόνια Νησιά.

Με αυτή τη δεύτερη δυναμική παρουσία του, το Φεστιβάλ επιδιώκει να φτάσει πιο κοντά στο να γίνει ένας διαχρονικός θεσμός που θα συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω προώθηση και άνθηση του πολιτισμού των Επτανήσων.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για τους καλλιτέχνες του Ιονίου και τους λάτρεις της τέχνης να συναντηθούν, να μοιραστούν και να γιορτάσουν τις πολλαπλές μορφές της καλλιτεχνικής έκφρασης, μέσα από τα διαφορά πεδία τέχνης, προωθώντας μια κουλτούρα εκτίμησης, μάθησης και γιορτής.

Ελπίζουμε να το απολαύσετε! »

Μαίρη Ράντου & Ευαγγελία Ράντου

 

 

ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ • ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ • GARAGE21 • JASMINE COFFEE BAR • ΒΙΛΑ ΚΕΦΑΛΟΜΑΝΤΟΥΚΟ