Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλίες της Φιλαρμονικής Λιαπάδων για φιλανθρωπικό σκοπό (photos)

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΙΑΠΑΔΩΝ
19 Nov 2023 / 21:01
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι δύο παραστάσεις έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό στα πλαίσια της προώθησης της Ελληνοσερβικής Φιλίας και της ενδυνάμωσης των ήδη ισχυρών δεσμών μεταξύ Σέρβων και Κερκυραίων

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Η Φιλαρμονική Λιαπάδων βρέθηκε για δεύτερη χρονιά σε Σερβία και Βοσνία από τις 17 μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου ώστε να πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις για καλό σκοπό. Το κύριο σώμα της Φιλαρμονικής, αποτελούμενο από περίπου 60 μουσικούς, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σπ. Μεταλληνού, έκλεψε της εντυπώσεις. Την Παρασκευή 17/11 η Φιλαρμονική βρέθηκε στη Βοσνία, και συγκεκριμένα στην Μπάνια Λούκα, όπου συνοδεύτηκε από μέλη της τοπικής Αστυνομικής Ορχήστρας υπό τη σκυτάλη του Dusan Pokrajcic.

Την Κυριακή 19/11, η φιλαρμονική ταξίδεψε στη Σερβία, όπου και εμφανίστηκε στην Σουμπότιτσα.

Οι δύο παραστάσεις έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό στα πλαίσια της προώθησης της Ελληνοσερβικής Φιλίας και της ενδυνάμωσης των ήδη ισχυρών δεσμών μεταξύ Σέρβων και Κερκυραίων. Τα έσοδα από τις παραστάσεις θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση των δύο περιοχών, αφού η φιλαρμονική εμφανίζεται αφιλοκερδώς.

ΦΩΤΟ@ ΜΠΟΡΙΣΛΑΒ ΜΠΡΕΖΟ/ΜΠΑΝ ΠΑΛΑΤΙ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.