Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Μ. Μουζακίτης Α΄ κορυφαίος τυμπανιστής της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Μάλτας

ΜΑΡΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ
16 Σεπτεμβρίου 2023 / 19:23

"Το Ιόνιο Ωδείο υπερήφανα συγχαίρει τον καθηγητή του Μάριο Μουζακίτη ο οποίος ύστερα από μια μακρά διαδικασία ακροάσεων επιλέχθηκε ως ο Ά κορυφαίος τυμπανιστής της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Μάλτας και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από τον Οκτώβρη του 2023"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Μάριος Μουζακίτης επιλέχθηκε από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Μάλτας για τη θέση του Α΄ κορυφαίου τυμπανιστή. Η επιλογή έγινε μετά από μακρά διαδικασία ακροάσεων. Ο Μ. Μουζακίτης θα αναλάβει καθήκοντα τον Οκτώβριο του 2023.

Το Ιόνιο Ωδείο με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τον συνεχάρη για την επιτυχία του. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Ιόνιο Ωδείο υπερήφανα συγχαίρει τον καθηγητή του Μάριο Μουζακίτη ο οποίος ύστερα από μια μακρά διαδικασία ακροάσεων επιλέχθηκε ως ο Ά κορυφαίος τυμπανιστής της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Μάλτας και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από τον Οκτώβρη του 2023.

Φυσικά, η συνεργασία του Μάριου με το Ιόνιο Ωδείο συνεχίζεται αδιατάρακτη με διαφορετική συχνότητα επισκέψεων και σεμιναριακού τύπου μαθήματα μέσα σε ένα νέο πλαίσιο που ήδη διαμορφώνεται.

Ο Μάριος Μουζακίτης, μαζί με τον έτερο κορυφαίο Κερκυραίο καθηγητή κρουστών Νίκο Μεταλληνό δημιούργησαν μια πολύ υψηλού επιπέδου τάξη κρουστών στο Ιόνιο Ωδείο το επίπεδο της οποίας μνημονεύεται σε κάθε ευκαιρία από όλους τους ειδικούς που συνεργάστηκαν μαζί της και είναι η πρώτη και η μοναδική τάξη που έχει χορηγήσει υψηλού επιπέδου διπλώματα κρουστών στην Κέρκυρα!

Πλέον, το μεγαλύτερο βάρος της καθημερινότητας αναλαμβάνει ο Νίκος Μεταλληνός με μοναδικό στόχο η τάξη κρουστών να συνεχίσει να παρέχει στο ακέραιο και χωρίς εκπτώσεις την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση με τον τρόπο που μας έχει...κακομάθει!

Φίλε Μάριε, το Δ.Σ., ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, οι καθηγητές, οι σπουδαστές και το διοικητικό προσωπικό του Ιονίου Ωδείου σε συγχαίρουν για αυτή την επιτυχία σου και ανυπομονούν να αρχίσουν να μοιράζονται τις εμπειρίες σου στις επικείμενες εκπαιδευτικές σου επισκέψεις!»

ΦΩΤΟ@FB ΙΟΝΙΟ ΩΔΕΙΟ