Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία του Παναγιώτη Κελάνδρια στο Jasmine Coffee Bar

μουσική εκδήλωση
30 Απριλίου 2023 / 12:33
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Με ήδη 4 δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό του και αρκετά τραγούδια και συνεργασίες στις αποσκευές του, "στήνει" μια μουσική παράσταση παρέα με εκλεκτή μουσική παρέα επί σκηνής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από αρκετό καιρό, ο Παναγιώτης Κελάνδριας επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις στο Jasmine Coffee Bar στην Κέρκυρα την Πέμπτη 4 Μαΐου.

Με ήδη 4 δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό του και αρκετά τραγούδια και συνεργασίες στις αποσκευές του, "στήνει" μια μουσική παράσταση παρέα με εκλεκτή μουσική παρέα επί σκηνής! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δικά του τραγούδια, υλικό από τον επερχόμενο 5 δίσκο του, διασκευές σύγχρονων τραγουδοποιών που δύσκολα θ' ακουστούν από τους mainstream ραδιοφωνικούς σταθμούς και κάποιες διασκευές γνωστών & αγαπημένων έντεχνων και παραδοσιακών τραγουδιών.

Μαζί του επί σκηνής:

Αφροδίτη Διαβάτη: τραγούδι

Νικολίνα Βιτουλαδίτη: φλάουτο

Αποστόλης Λουφόπουλος: κρουστά/τραγούδι

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 4 Μαΐου

Έναρξη: 21:30

είσοδος ελεύθερη, είσοδος Νέου Φρουρίου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.