Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έμβρασμα κοινωνικής συνοχής φιλαρμονικών-χορωδιών, η συναυλία για τον Κωνσταντίνο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
10 Σεπτεμβρίου 2022 / 11:46

Ουσιαστική κίνηση αλληλεγγύης προς νεαρό συμπολίτη με σοβαρό πρόβλημα υγείας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 02/10, τέσσερις πολιτιστικοί φορείς του νησιού μας, σε μια κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, καλούν το κοινό της Κέρκυρας σε μια συναυλία πλούσιου καλλιτεχνικού και κοινωνικού περιεχομένου.

Με μια κίνηση, που δεν είναι πρωτοφανής, τέσσερις σημαντικοί πολιτιστικοί φορείς του νησιού, Η Χορωδία Καναλιών, η Φιλαρμονική Καποδίστριας, η Φιλαρμονική Κοινοπιαστών και η Φιλαρμονική Γαστουρίου, ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να βοηθήσουν ένα νεαρό συνάνθρωπο μας που βρίσκεται σε ώρα ανάγκης.

ΦΩΤΟ@facebook


Δυο χρόνια πριν ο δεκαεφτάχρονος Κωνσταντίνος Τσικρικώνης, διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο. Οι γιατροί ελπίζουν ότι με την Μεγαθεραπεία, την αυτόνομη μεταμόσχευση στελεχιαίων αιμοποιητικών κυττάρων μία μέθοδο θεραπείας του καρκίνου αυτού του τύπου, μπορεί να θεραπευθεί. Η θεραπεία όμως έχει δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος για την οικογένεια του νεαρού. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 02 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με ώρα προσέλευσης τις οκτώ το βράδυ. 

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι η συναυλία δεν έχει εισιτήριο, είναι ανοικτή προς όλους, προσθέτοντας ότι, όποιος ή όποια επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά στην προσπάθεια, μπορεί να το κάνει επί τόπου με ελεύθερη συνεισφορά, καθώς και στο λογαριασμό:
ΙΒΑΝ: GR 2301 7158 2000 6582 151243186
Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα Δικαιούχου: Κωνσταντίνος Τσικρικώνης
Δικαιολογία: Δωρεά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: Γιώργος Τσικρικώνης 6977779353