Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αχιλλέας θνήσκων, μια διευκρίνιση και μια συγγνώμη

ενημέρωση
10 Δεκεμβρίου 2021 / 23:47
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Με τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Μόνον ο Αχιλλέας μπήκε με ΑΣΕΠ» μπορεί και να προκαλείται ο συλλογισμός πως όλοι οι εργαζόμενοι στο Αχίλλειο προσλήφθηκαν εκτός των διαδικασιών ΑΣΕΠ. Κάτι που δεν είναι σωστό.

Οι καταγγελίες άλλωστε και η Έκθεση του ΑΣΕΠ αναφέρονται μεν σε 500 τέτοιες προσλήψεις αλλά σε όλη την Επικράτεια και όχι αποκλειστικά και μόνον στην Κέρκυρα, όπου η μόνη παράτυπη τέτοια πρόσληψη αφορά σε έναν και μόνον.

Η διευκρίνιση αυτή κρίνεται απαραίτητη ώστε να μην συντηρήσουμε λανθασμένες εντυπώσεις. Η διαμόρφωση του πρωτοσέλιδου, βεβαίως και του τίτλου δεν χρεωπιστώνεται στην συντάκτρια του ρεπορτάζ αλλά στη Διεύθυνση της εφημερίδας.
Διευκρινίζουμε, ανακαλούμε και ζητάμε συγγνώμη απ' όσους θίγονται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.