Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκθεση εικαστικών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή
06 Σεπτεμβρίου 2016 / 16:42

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτέμβρη στην Πάνω Πλατεία, εν όψει της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και τιμώντας τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Κέρκυρας της ΚΝΕ διοργανώνουν έκθεση εικαστικών έργων ...

... τέχνης με θέμα: Αγώνας, Γνώση, Τόλμη, Αντοχή «Να προχωράς κι εσύ καθώς προβαίνει μπρος η Ιστορία» (Ναζίμ Χικμέτ) 
Η δράση αυτή διοργανώνεται για ακόμα μία χρονιά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, καθώς η σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία μπορεί να εμπνεύσει το λαό μας εμπνεόμενη και η ίδια από τον αλύγιστο ταξικό αγώνα χιλιάδων αγωνιστών. 
Στην έκθεση συμμετέχουν 12 καλλιτέχνες με 20 έργα ζωγραφικής και χαρακτικής. Οι καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος είναι οι εξής (κατά αλφαβητική σειρά): Αγάθος Σπύρος, Αναλύτης Δημήτρης, Κατσαρός Βασίλης, Κεφαλληνός Γιώργος, Λάσκο Λαρίσα, Μανέτα Νατάσα, Μέτη Αγγελική, Μισφούτ Ρόζα, Μοναστηριώτη Γεωργία, Μουζακίτη Ελισάβετ, Πηγής Νίκος, Σουέρεφ Έλενα. 
Η Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ και το Τ.Σ. Κέρκυρας της ΚΝΕ ευχαριστούν θερμά τους εικαστικούς, που φιλοτέχνησαν και παραχώρησαν τα έργα τους, για να πραγματοποιηθεί η έκθεση. Καλούμε όλο το λαό του νησιού να επισκεφτεί, να απολαύσει και να στηρίξει όλες τις δράσεις του φεστιβάλ!