Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος» στη Βιέννη

World Orchestra Festival 2016
12 Ιουλίου 2016 / 09:49

BIENNH. Η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος», ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση που της γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα μεταβεί στη Βιέννη

για μια από τις σημαντικότερες -εάν όχι τη σημαντικότερη- εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια.
Συγκεκριμένα, το διάστημα 28 - 31 Ιουλίου 2016, 50μελές τμήμα του Μουσικού Σώματος θα συμμετάσχει στο «World Orchestra Festival 2016».
To διεθνούς κύρους αυτό φεστιβάλ, διοργανώνεται σε ετήσια βάση από 2013 και έχει διαγωνιστικό και  εκπαιδευτικό χαρακτήρα (παρακολούθηση σεμιναρίων στη Μουσική Ακαδημία της Βιέννης και συναυλίες στην περίφημη αίθουσα Musikverrein). Το γεγονός κρίνεται από τον «μουσικό κόσμο» εξαιρετικά σημαντικό.
Με τη συμμετοχή της η Φιλαρμονική "Μάντζαρος", θα έχει την ευκαιρία να προβάλει για ακόμη μία φορά την Ελλάδα στο εξωτερικό, με επιτυχία. Ταυτόχρονα όμως, η συμμετοχή, σε ένα υψηλού επιπέδου διεθνές φεστιβάλ, αποτελεί μια ανεπανάληπτη εκπαιδευτική εμπειρία, για τους μουσικούς μας, που θα  έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το ταλέντο τους και να συναναστραφούν με παρόμοιας ηλικίας συναδέλφους τους από διάφορα μέρη του κόσμου.