Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Σίσυ, τα χρόνια της Κέρκυρας» στο Αχίλλειο από τον Σύλλογο Albert Cohen

Albert Cohen
01 Αυγούστου 2019 / 06:39
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος Albert Cohen Κέρκυρα, στο πλαίσιο των δράσεών του «Η Κέρκυρα θυμάται……» διοργανώνει

εκδηλώσεις προς τιμήν της Αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, με τίτλο: «Σίσυ, τα χρόνια της Κέρκυρας», στις 4 Αυγούστου στο Αχίλλειο και στις 5 Αυγούστου στο Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου.
Την Κυριακή 4 Αυγούστου, ώρα 20.30, στο Αχίλλειο, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεατρικό δρώμενο σε σκηνοθεσία Πέτρου Γάλλια, μουσικό πρόγραμμα από τη Φιλαρμονική Γαστουρίου «Ομόνοια» και χορούς της εποχής της Αυτοκράτειρας από την χορευτική ομάδα «Fêtes costumées» της Γενεύης.
Η βραδιά θα κλείσει με cocktail στους κήπους του Αχιλλείου.
Λόγω περιορισμένου χώρου, η παρουσία στην εκδήλωση του Αχιλλείου, στις 4.8.19, με εξασφαλισμένες θέσεις, θα είναι δυνατή ΜΟΝΟΝ σε όσους έχουν ήδη δηλώσει, ονομαστικά, συμμετοχή.
Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, ώρα 20.30, στο Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χορούς της εποχής της Αυτοκράτειρας Ελισάβετ από τη χορευτική ομάδα «Fêtes costumées» της Γενεύης.
Στη συνέχεια, θα παρουσιασθεί η έκθεση: « Η Σίσυ στην Κέρκυρα. Στιγμές μιας Αυτοκράτειρας στο νησί των Φαιάκων», με εκθέματα που σχετίζονται με τη ζωή της Ελισάβετ στην Κέρκυρα.
Θα προβληθεί επίσης documentaire της αυστριακής τηλεόρασης για το αυστριακό, εθνικό κανάλι ΟRF, παραγωγή 2019, σχετικά με τη ζωή της Αυτοκράτειρας.
Η βραδιά θα κλείσει με cocktail στο περιστύλιο του Ανακτόρου.
Κέρκυρα, 25/7/201

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.