Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο στην Φιλαρμονική Μάντζαρος από τον Miroslav Grosser

Miroslav Grosser
05 Ιουνίου 2019 / 07:24
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για πρώτη φορά στην Κέρκυρα! Ένα μοναδικό Master class – workshop το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τον

Miroslav Grosser, Master στο «Overtone Singing». Έρχεται από το Βερολίνο για πρώτη φορά στην Κέρκυρα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23.6.2019 στην αίθουσα τελετών της Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος, από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 16:00 έως τις 18:00. Η παρακολούθηση είναι ανοικτή προς όλους και δεν είναι απαραίτητη κάποια μουσική γνώση.
Ο Miroslav Grosser μας μυεί στην μαγεία του Overtone Singing και προχωρά στην φωνητική σας εκπαίδευση, με έναν δικό του μοναδικό τρόπο. Μερικά από τα κυριότερα σημεία του σεμιναρίου:
  • Βασικές γνώσεις επάνω στον ήχο, δονήσεις και αρμονικές
  • Οι 6 κανόνες του Overtone Singing
  • Τρεις φωνητικές τεχνικές ώστε να φιλτράρετε και διευρύνετε επαρκώς τις δημιουργικές σας δυνατότητες
  • Οι καλύτερες ασκήσεις για να βελτιωθεί η διαύγεια και η δύναμη των αρμονικών σας.
  • Εφαρμογές για το Overtone Singing
Ποιος είναι ο Miroslav Grosser
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βερολίνο, όπου και έτυχε μιας  εξαιρετικής μουσικής εκπαίδευσης με ιδιαίτερη αγάπη προς το βιολί.Από το 1991 εξασκεί ο ίδιος ενεργά το Overtone Singing. Τα τελευταία 20 χρόνια μέσα από τα σεμινάρια, εργαστήρια, master class , και άλλα, έχει εκπαιδεύσει και καθοδηγήσει περισσότερα από χίλια άτομα, τα οποία και έγιναν Overtone Singing. Ο Miroslav Grosser, Master  της Ολιστικής Φωνητικής Τέχνης, ίδρυσε στο Βερολίνο το 1999 το Εργαστήρι Φωνής, Freiklang Berlin, όπου έχει δημιουργήσει και εξελίξει έναν δικό του τρόπο διδασκαλίας και εκμάθησης, με προχωρημένες φωνητικές τεχνικές.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.