Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Ένωση των Απανταχού Παξίων "Ο ΆΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ" έκοψε την πίτα της

πίτα
30 Ιανουαρίου 2018 / 14:04

ΠΑΞΟΙ. Την πίτα της έκοψε το απόγευμα της Κυριακής που μας πέρασε η Ένωση των Απανταχού Παξίων "Ο ΆΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ" παρουσία των τοπικών Αρχών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "ΗΝΙΟΧΟΣ", αφού προηγήθηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση. Η ανακοίνωση της εκδήλωσης αναρτήθηκε στη σελίδα της μηνιαιας εφημερίδας «ΗΧΩ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ» στα σόσιαλ μίντια.

Η ανακοίνωση

Παρουσία του Δημάρχου μας κ. Σπύρου Βλαχόπουλου, του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Λύχνου, του αρχηγού της αντιπολίτευσης και πρώην Δημάρχου κ. Σπύρου Μπογδάνου και του δημοτικού συμβούλου κ. Αθανασίου Κάγκα, έγινε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο "ΗΝΙΟΧΟΣ", σύμφωνα με το καταστατικό η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση και η κοπή της πίτας της Ένωσής μας.

Μετά τα προβλεπόμενα διαδικαστικά, εκλογή προεδρείου με πρόεδρο τον κ. Άγγελο Σπ. Μάστορα και γραμματέα την κα Ειρήνη Νικ. Ρωμάνου το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος μας κ. Γιάννης Δήμας και στην συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος του νησιού μας κ. Σπύρος Βλαχόπουλος.
 

Ακολούθησε η ανάγνωση του οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού από τον ταμία μας κ. Νίκο Ρωμάνο, η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής από την κα Λάιζα Αντιόχου, η απαλλαγή του Δ.Σ., ομόφωνα, και η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. τον ερχόμενο Μάρτιο.
 

Η εκδήλωσή μας έκλεισε εθιμικά με την κοπή της πίτας.
Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες μας και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Σας περιμένουμε όλους στις επόμενες εκδηλώσεις της Ένωσής μας.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Γιάννης Δήμας