Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Divertimenti in Corfu: Η 26η επέτειος στο Κτήμα Θεοτόκη

Divertimenti in Corfu
18 Σεπτεμβρίου 2017 / 10:20

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί ένα εορταστικό απόγευμα μουσικής και κρασιού στο ιστορικό κτήμα Θεοτόκη.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του δήμου Κέρκυρας, του δημάρχου Κώστα Νικολούζου και του συνιδρυτή του φεστιβάλ Χρύσανθου Σαρλή. Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα σερβίρεται κρασί παραγωγής Θεοτόκη ενώ τα έργα που θα ακουστούν είναι τα εξής:
Mozart: Flute Quartet no. 1 in D major K. 283, Mozart: Divertimenti in E- flat major K 563, Schubert: Quintet in C Op. 163. Η ορχήστρα αποτελείται από τους: Elizabeth Perry (Βιολί), Richard Wolfe (Βιόλα), Niall Brown (Τσέλο), Daniel Δαμασκηνός (Φλάουτο), Redona Kola (Βιολί), Αμβρόσιος Βλαχόπουλος (Τσέλο).

Το κτήμα βρίσκεται στο Λιβάδι του Ρόπα, κοντά στο χωριό Γιαννάδες στο κέντρο του νησιού, σε απόσταση 17χλμ από τη πόλη. Επιπλέον θα υπάρχει λεωφορείο από το κέντρο της πόλης. Κρατήσεις γίνονται μέχρι 22 Σεπτέμβρη και η τιμή του εισιτηρίου είναι 25€.
Περισσότερες πληροφορίες: www.theotoky.com, [email protected], www.eventbrite.com
Επίσης θα πραγματοποιηθούν στην Ιόνιο Ακαδημία οι εξής συναυλίες:  Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου Chamber Music Concert Czech Evening.