Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η 7η Έκθεση Βιβλίου στην Πάνω Πλατεία

7η Εκθεση βιβλίου
19 Ιουλίου 2017 / 12:25

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 7η Έκθεση Βιβλίου η οποία διοργανώνεται από το Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 23 Ιουλίου έως και Σάββατο 12 Αυγούστου από τις 20:00 με 24:00.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, στα πλαίσια της 7ης Έκθεσης Βιβλίου, που διοργανώνει ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών, θα παρουσιαστεί το βιβλίο των εκδόσεων «image» «Άλως & Στέμματα» της Ρούλας Ν. Καλούδη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Σπύρος Μαρτίνος και η συγγραφέας.
Δευτέρα 24 Ιουλίου, Δέκατο έβδομο κιβώτιο και το τέταρτο αλογάκι, Διονύσης Λεϊμονής | Εκδόσεις Πατάκη. Παρουσιάζει η Κατίνα Βλάχου. Ο Συγγραφέας Μαζί Με Τους Μικρούς Αναγνώστες Θα «Βουτήξουν» στην Περιπέτεια αναζητώντας θησαυρούς. Μια Κατάδυση στην Ιστορία και στον Μύθο...
Τετάρτη 26 Ιουλίου, Η Λιτάνευση του Ιχθύος, Κατίνα Βλάχου από Εκδόσεις Φιλυρα, παρουσιάζει ο Δημήτρης Σκορδίλης. Διαβάζει η Μαρία Διβάνε.
Πέμπτη 27 Ιουλίου, Καζαντζάκης – Ζορμπάς μία αληθινή φιλία, Γιώργος Στασινάκης, Εκδόσεις Καστανιώτη, παρουσιάζει η Παρασκευή Κουρή.
Δευτέρα 31 Ιουλίου, Θρύλε μου, ιστορίες ολυμπιακής τρέλας και λατρείας 2, Νίκος Μαυρωνάς με την σύμπραξη του Θανάση Χειμωνά, Εκδόσεις ΑΛΔΕ, παρουσιάζουν ο Περικλής Πιέρρης Και ο Νίκος Μαυρωνάς.
Τρίτη 1 Αυγούστου, ομιλία «Προτεσταντική ηθική και καπιταλισμός, ψυχολογικές ρίζες του Φασισμού» Ομιλητής Ευριπίδης Κλεόπας.
Τετάρτη 2 Αυγούστου, Τα στεφάνια της Αγγελίνας, Αντώνης Δεσύλλας, Εκδόσεις ΑΛΔΕ, παρουσιάζει η Κορίνα Κομπολίτη, μουσική επένδυση, Άντζελα και Ερρίκα Συλάι.
Πέμπτη 3 Αυγούστου, «Η βιομηχανική ιστορία της Κέρκυρας», Θεοφάνης Κυπριώτης & Χαράλαμπος Μωραΐτης, παρουσιάζουν ο Γιώργος Ζούμπος και ο Δημήτρης Κονιδάρης, συντονίζει η Κατερίνα Κατσαρού.
Σάββατο 5 Αυγούστου, «Το Ακρον» Μιχάλης Γριβέας, Εκδόσεις Ιωλκός, παρουσιάζουν ο Αντώνης Δεσύλλας και η Κλεοπάτρα Νικολού – Παπαδημητρίου, διαβάζει ο Κώστας Λουκάς. Μουσική επένδυση ο Δημήτρης Πορφύρης.
Δευτέρα 7 Αυγούστου, «Η Χρησιμότητα του άχρηστου» Nuccio Ordine, Εκδόσεις Άγρα, ο Γιώργος Κεντρωτής παρουσιάζει το έργο του Nuccio Ordine.