Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε Φεστιβάλ της Άνδρου η Μουσική Καλλιτεχνική Ένωση Περιβολίου

Περιβόλι
03 Ιουλίου 2017 / 10:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άλλη μια σημαντική πρόσκληση για το Χορευτικό συγκρότημα της Μουσικής Καλλιτεχνικής Ένωσης Περιβολίου. Αυτή τη φορά για την Άνδρο,

όπου ο Σύλλογος Γυναικών διοργανώνει το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 και ώρα 20.00 το 19ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Ανοιχτό θέατρο της Χώρας Άνδρου και με σύνθημα: «Κι ολόγυρά μας θάλασσα». Εκτός από το Χορευτικό συγκρότημα της ΜΚΕ Περιβολίου, συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι «Κυψέλη Χορού και Πολιστισμού» και «Δαφνί» Λακωνίας και τα πέντε χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου. 
Η ΜΚΕ Περιβολίου θα εκπροσωπήσει την Κέρκυρα με δικά της έξοδα, χωρίς χρηματοδότηση από κάποιον φορέα, όπως έχει κάνει και πολλές φορές στο παρελθόν. 

Όπως δήλωσαν οι άνθρωποι  της ΜΚΕ Περιβολίου «Παρά το βαρύ κλίμα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού της μικρής Ευγενίας, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στην πρόσκληση για το Φεστιβάλ στην Άνδρο. Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά και ο Θεός θα βοηθήσει. Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν τη μικρή Ευγενία για να μπορέσει να κερδίσει τη μάχη και γρήγορα να γυρίσει υγιής».