Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανδρέας Μνιέστρης και Γιώργος Σταυρίδης στο Πολύτεχνο

Πολύτεχνο
06 Ιουνίου 2017 / 14:57

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αντρέας Μνιέστρης (σαξόφωνα) συναντά τον Γιώργο Σταυρίδη (κρουστά) σε δυο συναυλίες ελεύθερου αυτοσχεδιασμού.


Ο Αντρέας Μνιέστρης, διδάσκει σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα. Διευθύνει το Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας & Εφαρμογών (EPHMEE) και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Τέχνες και Τεχνολογίες του Ήχου καθώς και σε άλλα ερευνητικά προγράμματα (Έρευνα και μελέτη ελληνικών ηχοτοπίων, Αναβάθμιση προπτυχιακού προγράμματος σπουδών ΤΜΣ, κλπ.).
Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής (ΕΣΣΗΜ) και της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας.
Ο Γιώργος Σταυρίδης είναι τελειόφοιτος στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου με πολύπλευρη μουσική δραστηριότητα. Μέλος του Κέντρου Έρευνας και Διάδοσης Μουσικής Ραδιουργίας, και μουσικών σχημάτων όπως Usurum και Trigger Happy, έχει συμμετάσχει σε πλήθος συναυλιών και οπτικοακουστικών project.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ Σχολεμβούργου 39 στην είσοδο του Νέου Φρουρίου την  Τετάρτη - Πέμπτη 7-8 Ιουνίου 2017 και ώρα 22.00.