Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Aquis: Ερχόμαστε ν΄ αναλάβουμε ξανά την επιχείρησή μας

Sandy Beach
28 Απριλίου 2017 / 10:35

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της Aquis δηλώνει στην κ.Ε. μετά την δικαστική ανατροπή για το Sandy Beach

ΑΘΗΝΑ. Ερχόμαστε ν' αναλάβουμε ξανά την επιχείρησή μας, λέει ο επιχειρησιακός διευθυντής της Aquis, απαντώντας στην εύλογη ερώτηση της κ.Ε. «και τώρα τι;» (σ.σ. μετά την δικαστική απόφαση της Τετάρτης, που ανέστειλε την εφαρμογή της αποβολής της μισθώτριας εταιρείας από το Sandy Hotel, ιδιοκτησίας Ρίζου, επιτρέποντας του να το ανοίξει και να το λειτουργήσει ιδίαις δυνάμεις. Βλέπε https://goo.gl/SBnZ1I).

Ο Παναγιώτης Κατσαρίδης προσθέτει ότι θα εφαρμόσουμε την απόφαση και το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει κανονικά. «Άλλωστε η όλη προετοιμασία και τα συμβόλαια δικά μας είναι. Θ' ανοίγαμε κανονικότατα στις 15 Μαρτίου εάν δεν είχε υπάρξει η πρώτη δικαστική απόφαση που περιέπλεξε τα πράγματα».
«Η οριστική απόφαση θα προέλθει από την εκδίκαση της υπόθεσης την Τρίτη 9 Μαΐου (σ.σ. και όχι 8/5, όπως εκ παραδρομής γράψαμε χθες). Έτσι με εδραιωμένη την πεποίθηση ότι η απόφαση θα εκδοθεί μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου, αυτό το καλοκαίρι η μονάδα θα λειτουργήσει υπό την διαχείριση της εταιρείας μας. Πιστεύουμε ακόμα ότι θα μας δικαιώσει ξανά το δικαστήριο», κατέληξε.
 
Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι
 
Στο μεταξύ έχει επικρατήσει ανησυχία στις τάξεις των εργαζομένων, που τηλεφωνούν στον Σύνδεσμο ξενοδοχοϋπαλλήλων και την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, εκδηλώνοντας την αγωνία τους.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Γιάννης Χαλικιόπουλος, διευκρίνισε στην κ.Ε. ότι σκέφτεται ακόμα και την παρέμβαση στη δίκη λέγοντας «εμείς (σ.σ. οι εργαζόμενοι στο Sandy) με τον άλλον δεν πληρωνόμαστε» ενώ ο πρόεδρος του κλαδικού σωματείου, Σταμάτης Πελάης, δηλώνει ότι ο Σύνδεσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμος να παρέμβει ώστε να διασφαλίζεται το δικαίωμα στην εργασία και η καταβολή των αμοιβών των ξενοδοχοϋπαλλήλων.