Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανάσταση στην Κέρκυρα για τον Αλέξη Τσίπρα (video)

Ανάσταση
16 Απριλίου 2017 / 01:55

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Ανάστασης μαζί με τους χιλιάδες επισκέπτες του κερκυραϊκού Πάσχα έζησε ο Α. Τσίπρας.

Στις 10 έγινε η υποδοχή του Αγίου Φωτός στο Πεντοφάναρο στο Λιστόν. Το Άγιο Φως μεταφέρθηκε στον Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής, όπου τελέστηκε η Ακολουθία της Αναστάσεως του Κυρίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κερκύρας Νεκτάριου.

Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα παρέστη στη δοξολογία. Στη συνέχεια ακολουθώντας την πομπή του ορθοδόξου και του καθολικού κλήρου και με τη συνοδεία των φιλαρμονικών Κέρκυρας έφθασε στην κατάμεστη Πάνω Πλατεία, για να παραστεί στην Αναστάσιμη τελετή.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την Αναστάσιμη τελετή από το Πάλκο της Πάνω Πλατείας μαζί με τις τοπικές αρχές, τον υπουργό επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη, τον Υπ. Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τους δύο κυβερνητικούς βουλευτές Κέρκυρας Φωτεινή Βάκη και Κώστα Παυλίδη, τον βουλευτή Β΄Αθηνών της ΝΔ, Κερκυραίο Νίκο Δένδια καθώς και τον βουλευτή Κέρκυρας της Χρυσής Αυγής Ι. Αϊβατίδη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ εδώ