Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλειστός ο κόμβος του Νέου Λιμένα Μ. Δευτέρα & Μ. Τρίτη

Κόμβος
07 Απριλίου 2017 / 15:41

Προκειμένου να γίνουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του έργου, απαιτείται να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη  στα  γραφεία του ΟΛΚΕ Α.Ε., σχετικά με την εκτέλεση των έργων του Νέου Κόμβου Λιμένα Κέρκυρας, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΟΛΚΕ, του Δήμου, της Τροχαίας, του Λιμεναρχείο, του Επιμελητηρίου καθώς και των Τουριστικών Φορέων Κέρκυρας.
Έπειτα και από εισήγηση του αναδόχου του έργου και με σκοπό την ταχύτερη και ασφαλέστερη εκτέλεση των έργων του Νέου Κόμβου Λιμένα Κέρκυρας αλλά  και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στις παρόδιες οδούςομόφωνα αποφασίστηκε:

Η ΔΙΑΚΟΠΗ της κυκλοφορίας από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 09.04.2017 έως τιςβραδινές ώρες της Τρίτης 11.04.2017 από ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, στο ύψος της οδού Λ. Βλάϊκου (τάφρος Νέου Φρουρίου – άνοδος Λαϊκής) και επί της οδού  Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της συμβολής της με την οδό ΣΠΥΡΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ (έναντι αποθηκών Τελωνείου).

Η ΕΚΤΡΟΠΗ της Κυκλοφορίας  όλων των οχημάτων θα γίνει ως εξής: η ΕΙΣΟΔΟΣ στην Πόλη από την οδό  Εθνικής Αντιστάσεως θα γίνεται από την οδό ΣΠΥΡΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ(έναντι αποθηκών Τελωνείου) προς  ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ

Για ΕΞΟΔΟ από την Πόλη δεν χρησιμοποιείται η ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΤΟΚΗ (ΑΒΡΑΜΙΟΥ) αλλά η ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ
Τα οχήματα από την ΑΡΣΕΝΙΟΥ θα εκτρέπονται προς την ΛΟΓΑΧΟΥ ΒΛΑΪΚΟΥ (άνοδος Λαϊκής)
Για τα ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ θα ισχύσουν τα μέτρα που ισχύουν για ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
 
Ζητάμε την κατανόηση όλων σας και παρακαλούμε θερμά προς διευκόλυνση σας  να ακολουθηθεί η σήμανση και οι υποδείξεις  των αρχών.