Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εμβόλιμη η 23η αγωνιστική στην Α1 λόγω κυπέλλου

Α1 ΕΠΣΚ
21 Μαρτίου 2017 / 19:21

Ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΚ το ερχόμενο Σάββατο25/3 και η ανάγκη για να έχει επιτυχία να μην γίνουν αγώνες πρωταθλήματος την ημέρα αυτή ήταν αιτία να αλλάξει όλο το πρόγραμμα των αγώνων της 23ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας, με αποτέλεσμα τέσσερις αγώνες να γίνουν Τετάρτη 22/3 και οι υπόλοιποι τρεις να οριστούν για την Τετάρτη 29/3.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από το πρόγραμμα εξαιρέθηκαν τα ματς που θα έπαιζαν οι δυο φιναλίστ του κυπέλλου όπως και ο αγώνας του Κρόνου Αργυράδων στους Παξούς, αφού πλέον μπαίνουμε στο φίνις του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ με τον Κρόνο κυνηγάνε τον τίτλο και ως είθισται οι αγώνες για ομάδες με ίδιους στόχους ορίζονται ίδια μέρα και ώρα. 
Στους αγώνες της Τετάρτης 22/3 υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στα τρία από τα τέσσερα ματς, αφού οι αντίπαλες ομάδες κυνηγάνε βαθμούς για την παραμονή τους στην Α1. Φυσικά το ματς Αναγέννησης- Ολύμπου είναι το πιο κρίσιμο για τον «Ιστορικό», γιατί αν χάσει τελειώνει το όνειρο παραμονής στην κατηγορία και θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην δεύτερη στην τάξη κατηγορία της Ένωσης.
Ορίστηκαν και οι διαιτητές των παιγνιδιών αυτών, με αξιολογημένους στα τρία ματς που έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αναλυτικά:
Οδυσσέας Αυλ. - Ολυμπιάδα
Διαιτητές: Τόμπρος, Μίχος, Καλυβιώτης.
Αναγέννηση - Όλυμπος
Διαιτητές: Γιούργας Κ., Σκορδίλης, Γραικός.
Μπενίτσες - Βολίδα 
Διαιτητές: Νικόπουλος, Βραδής, Ξηρομερίτης.
Θιναλιακός - Κοντόκαλι
Διαιτητές: Βλάσσης Θ., Μυρίλλας, Σταμάτης.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν 15:30, εκτός από το παιγνίδι στην Αχαράβη μεταξύ Θιναλιακού-Κοντοκαλιού όπου θα ξεκινήσει στις 16:15.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής που θα γίνει την Τετάρτη 29/3 και περιλαμβάνει τα παρακάτω ματς:
Τετάρτη 29/3/2017 ώρα 15:30
ΑΟ Παξοί -Κρόνος 13:30
Αχιλλέας - ΟΦΑΜ
ΑΟ Κάβος - ΑΕ Λευκίμμης
 
Η βαθμολογία 
 
ΑΕ Λευκίμμης 59
Κρόνος Αργυράδων 58
Ολυμπιάδα 41
ΑΟ Κοντόκαλι 35
ΟΦΑΜ 33
Θιναλιακός 30
ΑΠΣ Μπενίτσες 29
Αχιλλέας Νυμφών 29
Οδυσσέας Αυλιωτών 26
ΑΟ Παξοί 26
Βολίδα   22
Αναγ. Περιβολίου   20
ΑΟ Κάβος 14
Όλυμπος 13
 
Ένα ματς και για την Α κατηγορία
 
Προγραμματισμένος για Τετάρτη 22/3 είναι και ένας αγώνας της Α κατηγορίας για την 23η αγωνιστική (οι άλλοι όλοι θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 26/3), θα παίξουν στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στις 17:30, ο Ηρακλής Αγ. Δέκα με την Κέρκυρα ΠΟ, με διαιτητές τους Διαβάτη, Μπεκάρη, Καρρά Χ. Ο αγώνας αυτός προγραμματίστηκε έτσι, αφού υπάρχει συνωστισμός ομάδων που χρησιμοποιούν το γήπεδο της ΕΠΣΚ σαν έδρα (Μπενίτσες, ΑΕ Καναλίων, Ηρακλής Αγ. Δέκα, Μ. Αλέξανδρος, Κέρκυρα ΠΟ, Ομόνοια, Συναράδες και οι δυο ομάδες του ΑΟΚ η Κ20 και η Κ17)  και την Κυριακή δεν υπάρχει ελεύθερη ώρα.