Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΕΠΣΚ για τον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών

κύπελλο ΕΠΣΚ
16 Μαρτίου 2017 / 18:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναφορικά με τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας μεταξύ των σωματείων ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ και Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 η Εκτελεστική Γραμματεία σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε:

1. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου, στις 4.30 μ.μ στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (Εθνικό Στάδιο). Η Ε.Γ ευχαριστεί την Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΚ για την παραχώρηση του σταδίου.
2. Ο αγώνας θα αφιερωθεί τιμητικά στο ιστορικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου Άκη Γιούργα, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ της Ένωσης.
3. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ταμείου ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (για την οικονομική ενίσχυση τραυματισμένων ποδοσφαιριστών).
4. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που επιθυμούν την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα καταβάλλουν συμβολικά το ποσό των 500 ευρώ στο Ταμείο Αλληλεγγύης ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για την εξυπηρέτηση των σκοπών του.
5. Να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των εκπροσώπων των διαγωνιζόμενων σωματείων, για να αποφασιστούν οργανωτικά θέματα, για την επιτυχία αυτής της γιορτής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
6. Να αναζητηθούν τρόποι, σε συνεργασία με τα σωματεία, για τον εμπλουτισμό της διοργάνωσης, ώστε να στεφθεί με επιτυχία.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια