Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε κρίσιμο… σταυροδρόμι ο τουρισμός της Ηπείρου!

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
15 Μαρτίου 2017 / 15:53

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. «Η Ήπειρος και η περιοχή μας βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι εξελίξεων στον τουρισμό, με την ενότητα και τη συμμετοχή όλων να αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα για την ανάπτυξη και το καλό όλων μας»!

Αυτό επισημαίνει η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων σε χθεσινή της ανακοίνωση, απευθυνόμενη στα μέλη της. Αφορμή η ολοκλήρωση της σειράς προγραμματισμένων επισκέψεων στελεχών της Ένωσης σε ξενοδοχεία σε όλη την ευρύτερη περιοχή που ανήκουν στο δίκτυό της. Κατά τις επισκέψεις αυτές δόθηκε η ευκαιρία να τεθούν επί τάπητος και να αναλυθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τον ξενοδόχο στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, αλλά και να ενημερώσουν λεπτομερώς τα στελέχη της Ένωσης σχετικά με τις ενέργειες και τη στρατηγική της που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη.
Πιο συγκεκριμένα, τα στελέχη και συνεργάτες της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων πραγματοποίησαν συναντήσεις σε Γιάννενα, Πέραμα, Λιγκιάδες, Δωδώνη, Ζίτσα, Κάτω και Άνω Πεδινά, Δίλοφο, Βίτσα, Κήπους, Μονοδένδρι, Αρίστη, Μεγάλο και Μικρό Πάπιγκο, Μέτσοβο, Ανήλιο, Πλαίσια, Μονολίθι και Πράμαντα, όπου το ενδιαφέρον από τα μέλη της ήταν μεγάλο και οι συζητήσεις οδήγησαν σε πολύ σημαντικά συμπεράσματα, όπως σημειώνεται στη χθεσινή ανακοίνωση.
Ιδιαίτερα ασχολήθηκαν στις συναντήσεις αυτές με θέματα όπως η δομή της νέας ιστοσελίδας της Ένωσης Ξενοδόχων, η νέα πλατφόρμα και το λογισμικό διαχείρισης κρατήσεων, η ολοκλήρωση της επίσημης πολυτελούς μπροσούρας για τα τοπικά ξενοδοχεία, ενώ αναπτύχθηκαν προτάσεις βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, έγινε ενημέρωση σχετικά με τις πτήσεις στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, καθώς και για τη διαδικασία προελέγχου και πιστοποίησης καταλυμάτων.
Η Ένωση στην ανακοίνωσή της εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στα Ξενοδοχεία ΑΑΡ, Βυζάντιο, Αρκτούρος, Zagori Suites, Aberratio Boutique Hotel, Ξενίον του Γ.Μεράντζα, Anavasi Mountain Resort και Ορίζοντες Τζουμέρκων, για την φιλοξενία που της παρείχαν.